GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feneri avrupada başarılı görüp bizi başarısız görüyorsan senin hesaplama mantığında bile sorun var. Adamlar 24. oldu ligde averajlar turu geçtiler. Konferans ligi falan diyorsun zaten çok komik orada yarışmıyoruz bile.
Senin mantığınla gelecek sene biz şampiyonlar liginde 28. olsak fener bjk avrupa ve konferansta 1 tur ilerlese başarılı mı diyicez?

Sen barcelona, madrid, ajax, benfica ile yarışman gerekli şartları söyledim. Rfsyi yeneyemeyen takım tottenhamı yendi. Bunlar olabilecek şeyler
Bana göre sorun senin mantığında. PSG Şampiyonlar Liginden elenmenin 2 puan üzerinde 15. olarak çıktı. Bugün finale gelmişler, kim takar kaçıncı çıktıklarını? Ya da biz sarı kart sayısıyla Türkiye Kupası'na devam ettik, bugün kupa eğlencesi yapıyoruz.
Tottenham'ı yenemeyip diğer zayıf takımları yensen zaten daha iyi noktada oluyorsun. Bugün o yüzden Avrupa takım sıralamasında Fener'in gerisindeyiz. 3 yıldır salak salak takımlara rezil olarak elenip duruyoruz. Tottenham'ı yenecek kadar güçlü takıma sahip olduğun halde o dalgaya aldığın Konferans Ligi ayarındaki takımlara karşı abuk sabuk maçlarda kaybediyorsan hesap sorulur.

Suşi babanın hesabına 1m euro yatıralım.

futbolcu seçimlerini okana bırakmak ---> İNTİHAR

adam gram futbolcudan anlamıyor

sallai 7
frankowski 10
jelert 8
cuesta 8

REZİLLİK paralara bak
Seçimleri yanlış evet ama maliyetleri birazda Hatipoğlu denen hanzoya yazar üstat. Ya cukka işi döndü ya geç kaldıkları için menajer kucağına oturdu.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam meselenin içinden biri olarak duyarsız kalmayıp emekçi arkadaşlarıyla ilgili bir sorunu dile getirmiş

görüşüne katılırsın katılmazsın da şu twşt altındaki yorumlara bakın ya

keremi sokakta görse imza için 50 takla atacak muhtemelen 5 kuruşluk adamlar konuyla hiçbir fikir ve alakaları yokken kereme saldırmışlar @Cafer Güney

bu ülkede nüfus fazlası var net olarak

Bana göre sorun senin mantığında. PSG Şampiyonlar Liginden elenmenin 2 puan üzerinde 15. olarak çıktı. Bugün finale gelmişler, kim takar kaçıncı çıktıklarını? Ya da biz sarı kart sayısıyla Türkiye Kupası'na devam ettik, bugün kupa eğlencesi yapıyoruz.
Tottenham'ı yenemeyip diğer zayıf takımları yensen zaten daha iyi noktada oluyorsun. Bugün o yüzden Avrupa takım sıralamasında Fener'in gerisindeyiz. 3 yıldır salak salak takımlara rezil olarak elenip duruyoruz. Tottenham'ı yenecek kadar güçlü takıma sahip olduğun halde o dalgaya aldığın Konferans Ligi ayarındaki takımlara karşı abuk sabuk maçlarda kaybediyorsan hesap sorulur.
Hadi hesap soralım hocayı gönderelim. Yaz hoca adaylarını buyur, gelsin okan hoca gibi 3 sene üst üste şampiyon olsun, derbilerde bu kadar ezici üstünlüğü olsun. Hadi buyur vizyon reyiz kim gelsin söyle

Seneye elimizde olacak kadro

Günay-34
Sanchez-29
Bardakçı-31
Kaan-31
Torreira-29
Lemina-32
Frankowski-30
Jelert-22
Jakobs-25
Eren-25
Berkan-27
Sara-26
Barış-25

Sallai-28
Yunus-25
Kutucu-25
İcardi-32
Morata-33

Kadronun ana figürlerinin çoğunun 30 ve + olmaya başladığı senede muhakkak yapılacak takviyeler 22-27 yaş arası ağırlıklı ve üst düzey isimler olmalı.

Osimhen-26
Kaleci-22-26
Sağ Bek-21-25
Ofansif Orta Saha-27-30
Kanat Forvet-23-27

Bu şekilde bir yapılanma ile en az 4 ilk 11 seviyesi (Osimhen dahil), 1 veya 2 tane de rotasyona 19-25 yaş arası sağlam futbolcu katılmalı.

27 yaş altı 4 (oyuncu kaybetmezsek)
30 yaş altı 2

isim olacak. Kaleci, sağ bek, stoper, forvet ve ofansif bölgeye joker profilde olmak üzere 5 tane takviye 30 yaş altı olmalı.

adam meselenin içinden biri olarak duyarsız kalmayıp emekçi arkadaşlarıyla ilgili bir sorunu dile getirmiş

görüşüne katılırsın katılmazsın da şu twşt altındaki yorumlara bakın ya

keremi sokakta görse imza için 50 takla atacak muhtemelen 5 kuruşluk adamlar konuyla hiçbir fikir ve alakaları yokken kereme saldırmışlar @Cafer Güney

bu ülkede nüfus fazlası var net olarak
Iq düşüklüğü yaşayan türk düşmanı türk futbolcu düşmanı kendisini 2 yıl şampiyon yapmış 0 maliyetli cocuga düşmanlık yapıyor başka anlamı yok

ben istatistiklere bakmıyordum da bu gyokeres portekiz liginin içinden geçmiş yav 2 sezonda

bu sene tüm kulvarlarda 50 maçta 52 gol nedir

ben istatistiklere bakmıyordum da bu gyokeres portekiz liginin içinden geçmiş yav 2 sezonda

bu sene tüm kulvarlarda 50 maçta 52 gol nedir
Tank gibi topçu yıka yıka gidiyor Portekiz ligini ama tabii en nihayetinde Portekiz ligi başka bir ligde görmek gerekiyor. Jardel bizden gitti 42 gol attı orada

Tarihimizin en onemli transfer donemi. Ya kopup gidecegiz ya da Türkiye Ligi cöplügünde mücadele edecegiz.

frank
jelert
cuesta

alan yapar siesta

cimbom yapar fiesta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt