- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.130
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bulka için performansı dalgalı ve bazen konsantrasyon problemleri yaşadığı için daha geri plandaymış. Seneye ligde göğüs sponsoru bu sene sırt sponsoru olan Pasifik(Next Level) olacakmış Sixt'ın verdiğinden %40 daha fazla veriyormuş. Belki Sixt'te sırta geçer.
Osimhen'in gittigi bir durumda ana plan Morata olur zaten, ardindan gelen Icardi ve yeni X transfer. O dedigim cocuk tarzinda genc oyuncu alinabilir.Ana plana genç birini almazlar hele de forvete
Alternatif için 2 kişi öner demek istedim daha doğrusu 14 yabancıyı nasıl seçerdin
Ben çıkamadım işin içinden bok gibi karar olmuş 2003 işi
10 milyon dolar deniyordu. Sixt anlaşamsı enflasyona göre artan şeklindeydi seneye daha fazla olacaktı onun %40 fazlası tarzı bir şeydir 400-450 milyon TL arası bir şeydir herhalde yine enflasyona göre artacak şekilde yapmışlardır umarım.Bu sene 245 milyon tl + kdv’ymiş Sixt’in.
İlgilenen 2-3 kulüp varsa nasıl/neden takımda kalsın yav. Zaten maç kadrosuna bile almıyor çocuğu.Elias Jelert, takımda kalacak gibi gözüküyor. İlgilenen 2-3 kulüp var.
Mathias Ross, geri dönecek. Aynı zamanda onunla da ilgilenen 2-3 kulüp var. (Ertan Süzgün)
Ertan kolpanın adresi. Çok da takmayın. Eskiden TV orada burada haftada 10 dk görünürken şimdi 2-3 saat görünüyor. Doldurmak için de kolpalıyor işteİlgilenen 2-3 kulüp varsa nasıl/neden takımda kalsın yav. Zaten maç kadrosuna bile almıyor çocuğu.
Hoca oynatmadığı/kiralık gönderdiği hiç kimseyi tutmaz/teklif varken kalsın demez. Jelert, Cuesta, Zaniolo, Zaha (hala bizim topçumuz mu onu da bilmiyorum gerçi), Köhn filan alayı gider. Zaten gitmedikleri senaryoda oyuncu alamayız doğru düzgün, mevcut yabancı kuralında.Ertan kolpanın adresi. Çok da takmayın. Eskiden TV orada burada haftada 10 dk görünürken şimdi 2-3 saat görünüyor. Doldurmak için de kolpalıyor işte
osimhen işi olumlu sonuçlanırsa, icardi/morata'dan biri KESİN OLARAK gider bence.Sanchez
Frankowski (uzun vadeli kontrat yapildi, seneye rotasyonda kalacagini dusunuyorum)
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Icardi
Morata
Transferler:
kaleci
stoper
orta saha
kanat
forvet
@Samet Nalbant
Ondan sonra is isten gecmis oluyorAdam iğneyle oynayıp gol kralı oldu kanka. Bi sahaya çıksın oynasın biraz ondan sonra yerden yere vurun bari