GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulka için performansı dalgalı ve bazen konsantrasyon problemleri yaşadığı için daha geri plandaymış. Seneye ligde göğüs sponsoru bu sene sırt sponsoru olan Pasifik(Next Level) olacakmış Sixt'ın verdiğinden %40 daha fazla veriyormuş. Belki Sixt'te sırta geçer.

Bu sene 245 milyon tl + kdv’ymiş Sixt’in.

pazar nevizadedeyiz

dayak yemek isteyen gelsin

images

Ana plana genç birini almazlar hele de forvete

Alternatif için 2 kişi öner demek istedim daha doğrusu 14 yabancıyı nasıl seçerdin

Ben çıkamadım işin içinden bok gibi karar olmuş 2003 işi
Osimhen'in gittigi bir durumda ana plan Morata olur zaten, ardindan gelen Icardi ve yeni X transfer. O dedigim cocuk tarzinda genc oyuncu alinabilir.

Bu sene 245 milyon tl + kdv’ymiş Sixt’in.
10 milyon dolar deniyordu. Sixt anlaşamsı enflasyona göre artan şeklindeydi seneye daha fazla olacaktı onun %40 fazlası tarzı bir şeydir 400-450 milyon TL arası bir şeydir herhalde yine enflasyona göre artacak şekilde yapmışlardır umarım.

Sanchez
Frankowski (uzun vadeli kontrat yapildi, seneye rotasyonda kalacagini dusunuyorum)
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Icardi
Morata

Transferler:

kaleci
stoper
orta saha
kanat
forvet

@Samet Nalbant

Eren, yerli kontenjanı için çok iyi oldu.
Uğurcan da fena olmaz gibi

Bu kimmiş yaw; 17 yaşında bu kadar ediyor. Yunan Lamal herhalde

Ertan kolpanın adresi. Çok da takmayın. Eskiden TV orada burada haftada 10 dk görünürken şimdi 2-3 saat görünüyor. Doldurmak için de kolpalıyor işte
Hoca oynatmadığı/kiralık gönderdiği hiç kimseyi tutmaz/teklif varken kalsın demez. Jelert, Cuesta, Zaniolo, Zaha (hala bizim topçumuz mu onu da bilmiyorum gerçi), Köhn filan alayı gider. Zaten gitmedikleri senaryoda oyuncu alamayız doğru düzgün, mevcut yabancı kuralında.
Dönecek olanlardan belki bir ihtimal Nelsson'u yedek stoper olarak tutmak ister. Bir de Franky mecburiyetten kalır. Onu da devre arası yollarlar ilk fırsatta.

Sanchez
Frankowski (uzun vadeli kontrat yapildi, seneye rotasyonda kalacagini dusunuyorum)
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Icardi
Morata

Transferler:

kaleci
stoper
orta saha
kanat
forvet

@Samet Nalbant
osimhen işi olumlu sonuçlanırsa, icardi/morata'dan biri KESİN OLARAK gider bence.

Koreografi ile ilgili bir çalışma yok deniyor. Bu da yeni bahsedilen ışıklandırma sistemi için çalışmalar olabilir Başak maçına yetiştirmek isteniyor deniliyordu üst loca bölgesine reklam için ledler yetişmese de ışıklandırma yetiştirilebilir deniyordu.

Adam iğneyle oynayıp gol kralı oldu kanka. Bi sahaya çıksın oynasın biraz ondan sonra yerden yere vurun bari
Ondan sonra is isten gecmis oluyor
Yerden yere vursak ne olacak hem capraz hem meniskus adam zaten ozel hayat hak getire fitnes calisma yok
Gorunen koy kilavuz istemez varsa talibi direk gonderin osimhen olmazsada
Jonathan David Muani gibi adamlars gidelim dinamik topcu lazim bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt