GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Alper satılmaz, satılmamalı. Takımın kilit oyuncularından biri. Yerini dolduramayız.

Barış gücüyle atletizmiyle ligde hatta Avrupa'da fark yaratan bir oyuncu.

Bu kalitede bu özelliklerde başka yerli oyuncu yok.

Bu ligin anahtarlarından biri takımda en az 3-4 tane kaliteli yerli oyuncu olması

Giderse bonservis diye aldığımız paradan fazlasını önce sportif ve sonrasında ekonomik olarak kaybederiz.

Kendi gitmek isterse pek tutamayiz gibi.

Ama 30 milyon veren olursa da satilsin derim. Yerini bir sekilde doldurabilmemiz gerekir. Kerem gitti, Yunus cikti. Baris gider, belki Berat cikar. Kim bilir.

aral simsir'i kendi takiminda hic izlemedim ama milli maclardan hatirladigim gokdeniz bayraktar'in bile gerisindeydi. ondan cok daha iyi gozuken cihan canak vardi trabzon'a geldi hic bisey yapamadi. isteyenler niye istiyor hic anlamadim. sadece turk diye heralde.

Sonda aynı zamanda Xhaka da tüm oyuncuların gelip elini sıkıyor ama sezon bittiği için de olabilir tabi

Bitane ultra zenginimiz var oda kulube destek olmuyor garp bir durum
Fenerden daha fazla zenginimiz var ama çoğu kulüpten uzak ,şimdiye kadar kimsede adamları kulübe katkı için gidip görüşme yapmamış
Herkesin bildikleri dışında misal enka nin sahibi sinan tara babası sarık tara gibi iyi gs li kulüp üyesi ama işte bu zenginler için kimseden adım gelmiyor ,ali sabancı gibi fanatik adamı bile harekete geciremiyoruz

Fenerden daha fazla zenginimiz var ama çoğu kulüpten uzak ,şimdiye kadar kimsede adamları kulübe katkı için gidip görüşme yapmamış
Herkesin bildikleri dışında misal enka nin sahibi sinan tara babası sarık tara gibi iyi gs li kulüp üyesi ama işte bu zenginler için kimseden adım gelmiyor ,ali sabancı gibi fanatik adamı bile harekete geciremiyoruz
Belki hatip gibi avam tiplere bulasmak istemiyorlar. Hak veririm.

Forbes 100ün yarısı fenerli, sadece yönetimde olan 5 kişi var

Futbolla ilgilenen tek GSli Erden Timur

Fenerden daha fazla zenginimiz falan yok

Enka tayfası iyi GSli olsa bir şekilde topa girerlerdi yıllardır dönen bir kolpa, Bahattin D gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt