- 18 Temmuz 2009
- 81.296
- 227.353
- 5.093
@sergen kolpaya son ver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb bir burjuvazi takımıdır, ezelden beridir zenginleri çok. Eski nesilde fb li çok olmasından da kaynaklı bence biraz. Gs ise bir kültür, ekol ve entelektüel bir camiaFenerden daha fazla zenginimiz var ama çoğu kulüpten uzak ,şimdiye kadar kimsede adamları kulübe katkı için gidip görüşme yapmamış
Herkesin bildikleri dışında misal enka nin sahibi sinan tara babası sarık tara gibi iyi gs li kulüp üyesi ama işte bu zenginler için kimseden adım gelmiyor ,ali sabancı gibi fanatik adamı bile harekete geciremiyoruz
Koç ailesinin en zengini de o ama pek umrunda değiliz.Turkiyenin muhtemelen en zengin şahsi GSli bir hanımefendi. Fanatik GSli bu hanımın bize yardımcı olması ise bulunduğu ortam nedeniyle pek mümkün değil gibi.
Tek çocuk olduğu için hepsinin ebeveyni öldüğünde koçlarin en büyük hissedarı bu üvey hanim olacak. Ali falan nasıl kuduruyordur.Koç ailesinin en zengini de o ama pek umrunda değiliz.
Fanatik mi en son ne zaman maça gelmiş yav.Fenerden daha fazla zenginimiz var ama çoğu kulüpten uzak ,şimdiye kadar kimsede adamları kulübe katkı için gidip görüşme yapmamış
Herkesin bildikleri dışında misal enka nin sahibi sinan tara babası sarık tara gibi iyi gs li kulüp üyesi ama işte bu zenginler için kimseden adım gelmiyor ,ali sabancı gibi fanatik adamı bile harekete geciremiyoruz
Ayni dusunmuyorum osimhen ve baris oynadiktan sonra atletizm diye diyeBarış Alper satılmaz, satılmamalı. Takımın kilit oyuncularından biri. Yerini dolduramayız.
Barış gücüyle atletizmiyle ligde hatta Avrupa'da fark yaratan bir oyuncu.
Bu kalitede bu özelliklerde başka yerli oyuncu yok.
Bu ligin anahtarlarından biri takımda en az 3-4 tane kaliteli yerli oyuncu olması
Giderse bonservis diye aldığımız paradan fazlasını önce sportif ve sonrasında ekonomik olarak kaybederiz.
bencede forum olarak space odası açmalıyızGsc olarak artık space e mi kaysak