GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın tekrarını izleyebileceğim bir yer mevcut mu renkdaşlar?

Aman diyim bir Denizli 16 dk. daha yürek kaldırmaz. Ligde namuslu ekip sayısı da 5'i geçmez zaten
Yok hocam geçen dua ederken not olarak direk sonucun tayin olduğu 2006 sezonu olsun diye diledim. +16 dk yi kaldırmam mümkün değil bu sene futbol şehidi olurum. Gümrük maçında bile gidiyordum öteki tarafa.

fenere tecavüz edecek kadro benim açımdan kafamda şekillendi %90 . siz değerli renktaşlarımın da fikrini merak ediyorum. futbol sonuçta rakibe karşı oynanan bir oyun ve maç deplasmanda. arada antep maçımız var fakat ben derbi maçını düşünmeye başladım şimdiden. kafamda şöyle bir şey oluşuyor:

muslera
kaan davinson apo jacops
berkan torreira
barış sara salai(??)yunus
osimhen

rakip orta sahası fred symanski ismail (amrabat) gibi düşünürsek bizim orta sahaya torreira sara mertens gibi çıkmamız benim fikrime göre hiç sağlam olmaz. kaanı torreiranın yanına çeksek bu sefer sağ bekte jelert maç eksiği var gibi görünüyor. sanırım orda şu an alternatifsiziz. o maçta kesin olması gereken bir şey var ki fizik güç. allahtan davinson döndü. çatır çatır ezer geçer o maçta herkesi. jacops da tam istediğim hayalini kurdugumuz fiziksel temaslı oynayan sağlam bek görünüyor. çatır çatır oynar fizik koyar maça. berkan torreira ve sara da top rakipteyken topun arkasına geçeceği için çok sağlam duracağımızı düşünüyorum. tek soru işareti salai gibi şu an. henüz maça çıkmadan ilk maçını kadıköyde oynatır mıyız bilmiyorum ama fizikli tam o maçın adamı görüntüsü var onda da. yorumlarınızı merak ediyorum. berkan torreira davinson ve apo ile hatta yeri gelir jacops torreiranın pozisyonuna desteğe gelir ve dönen topları ribaundları toplarız ve atak devamlılıgı saglarız gibi düşünüyorum.
Bence de oynaması gereken 10 kişi belli, 11. artık ya Yunus ya Mertens ya da Sallai olacak

Mertens olursa şuna benzer diziliş daha çok

Muslera
Kaan Davinson Apo
Barış Sara Torreira Berkan İso
Mertens Osimhen​

Gerets-Saidou falan derken cidden 2006 yi sürekli dejavu gibi yaşıyorum son 10 gündür. İnşallah sonu da benzer.
Denizli kümede kalınca yatmaya teşebbüs etti (Yusuf oyundan çıkarken giren oyuncunun kulağına söyledi) zaten Appiah ın vuruşundan önce de defans topu Appiah’ın önüne attı Allahın adaleti şaşmadı golü atamadı bu sene öyle bir şey olmasın biz güle oynaya şampiyon olalım

bir de dün ilk defa malak gibi press yapmadık taa kaleciye kadar basmaya gidip. ondan da geçiş yemedik pek. hem de rakipte olowoyin-akintola-sowe gibi 3 sprinter olmasına rağmen.

hoca en sonunda oyun anlayışını değiştirmeye başladı galiba.
Tor yine osyı boşaltıp öne doğru gidiyodu herifler uzun vurdu presi o yüzden yapamadın

Oyun anlamında değişen bişi yoktu oyuncu farkı vardı sadece

Sançez girdi arkayı süpürdü
Osi icardi gibi pineklemedi
Top kaybı makinesi kerem yoktu

Yalnız dün di maria'nın hücumdaki oyun liderliği müthişti. bize de öyle bir kanat lazım.

IMG_3858.webp

Ahyan mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt