GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bats var maalesef
bats o tarz bir uğursuz değil yaw bence.

halil'in bastığı yerde ot bitmiyor yaw. night king gibi herif. girdiği yer buz kesiyor.

bats daha çok cenabet gibi. pozisyona giriyor, gol atamıyor vs. enerjisi, takım arkadaşları ile iletişimi falan iyi ama.

bir de dün ilk defa malak gibi press yapmadık taa kaleciye kadar basmaya gidip. ondan da geçiş yemedik pek. hem de rakipte olowoyin-akintola-sowe gibi 3 sprinter olmasına rağmen.

hoca en sonunda oyun anlayışını değiştirmeye başladı galiba.

fenere tecavüz edecek kadro benim açımdan kafamda şekillendi %90 . siz değerli renktaşlarımın da fikrini merak ediyorum. futbol sonuçta rakibe karşı oynanan bir oyun ve maç deplasmanda. arada antep maçımız var fakat ben derbi maçını düşünmeye başladım şimdiden. kafamda şöyle bir şey oluşuyor:

muslera
kaan davinson apo jacops
berkan torreira
barış sara salai(??)yunus
osimhen

rakip orta sahası fred symanski ismail (amrabat) gibi düşünürsek bizim orta sahaya torreira sara mertens gibi çıkmamız benim fikrime göre hiç sağlam olmaz. kaanı torreiranın yanına çeksek bu sefer sağ bekte jelert maç eksiği var gibi görünüyor. sanırım orda şu an alternatifsiziz. o maçta kesin olması gereken bir şey var ki fizik güç. allahtan davinson döndü. çatır çatır ezer geçer o maçta herkesi. jacops da tam istediğim hayalini kurdugumuz fiziksel temaslı oynayan sağlam bek görünüyor. çatır çatır oynar fizik koyar maça. berkan torreira ve sara da top rakipteyken topun arkasına geçeceği için çok sağlam duracağımızı düşünüyorum. tek soru işareti salai gibi şu an. henüz maça çıkmadan ilk maçını kadıköyde oynatır mıyız bilmiyorum ama fizikli tam o maçın adamı görüntüsü var onda da. yorumlarınızı merak ediyorum. berkan torreira davinson ve apo ile hatta yeri gelir jacops torreiranın pozisyonuna desteğe gelir ve dönen topları ribaundları toplarız ve atak devamlılıgı saglarız gibi düşünüyorum.

Torreira'yı pres için rakip takım stoperlerine kadar göndermeyi bırakmak gerekiyor

bir de dün ilk defa malak gibi press yapmadık taa kaleciye kadar basmaya gidip. ondan da geçiş yemedik pek. hem de rakipte olowoyin-akintola-sowe gibi 3 sprinter olmasına rağmen.

Osimhen presi icardiden daha iyi yönetti press yapayım derken takım boyunu gereksiz uzatmadı

fenere tecavüz edecek kadro benim açımdan kafamda şekillendi %90 . siz değerli renktaşlarımın da fikrini merak ediyorum. futbol sonuçta rakibe karşı oynanan bir oyun ve maç deplasmanda. arada antep maçımız var fakat ben derbi maçını düşünmeye başladım şimdiden. kafamda şöyle bir şey oluşuyor:

muslera
kaan davinson apo jacops
berkan torreira
barış sara salai(??)yunus
osimhen

rakip orta sahası fred symanski ismail (amrabat) gibi düşünürsek bizim orta sahaya torreira sara mertens gibi çıkmamız benim fikrime göre hiç sağlam olmaz. kaanı torreiranın yanına çeksek bu sefer sağ bekte jelert maç eksiği var gibi görünüyor. sanırım orda şu an alternatifsiziz. o maçta kesin olması gereken bir şey var ki fizik güç. allahtan davinson döndü. çatır çatır ezer geçer o maçta herkesi. jacops da tam istediğim hayalini kurdugumuz fiziksel temaslı oynayan sağlam bek görünüyor. çatır çatır oynar fizik koyar maça. berkan torreira ve sara da top rakipteyken topun arkasına geçeceği için çok sağlam duracağımızı düşünüyorum. tek soru işareti salai gibi şu an. henüz maça çıkmadan ilk maçını kadıköyde oynatır mıyız bilmiyorum ama fizikli tam o maçın adamı görüntüsü var onda da. yorumlarınızı merak ediyorum. berkan torreira davinson ve apo ile hatta yeri gelir jacops torreiranın pozisyonuna desteğe gelir ve dönen topları ribaundları toplarız ve atak devamlılıgı saglarız gibi düşünüyorum.
fb maçına sadece saha içi değil, saha dışı ile ilgili de çok iyi hazırlanmak lazım. oyunu soğutma, atmosferi azaltma, gerektiği yerde gerektiği şekilde zekice davranmak lazım.

fb'in sahaya hangi oyuncularla çıkacağı çok önemli. nasıl bir oyun anlayışıyla çıkacağı önemli. trash-talk hocaları muhtemelen otobüsü çekip, maçı sürekli saha dışına taşımaya odaklı pislik bir taktik ile çıkacaktır sahaya.

neyse şu antep maçını atlatalım. o maça detaylı hazırlanırız.

hoca bariz çalışmış kafa yormuş

ben bunu görmek istiyorum işte

sabit fikirli olmasın

1,5 sene oyleydi

Her maç bir duran top golü gelir mi ? @Cafer Güney Şakasız Osimhen İcardi Davinson Abdülkerim Oynarsa Kaan.Duran topcu da Sara.

becao-dziku-çağlar-samet + oosterwolde

fb'in stoper rotasyonu bu. debide hangi ikilinin oynayacağı çok çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt