Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 27.414
- 46.264
- 2.838
Bats var maalesefşu anda takımda o şekil bir uğursuz kaldı mı sence?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bats var maalesefşu anda takımda o şekil bir uğursuz kaldı mı sence?
bats o tarz bir uğursuz değil yaw bence.Bats var maalesef
Fener ve Beşiktaş kadrolarıyla aramızdaki en büyük farklardan biri stoperlerden alınan skor katkısı.
Ben de çok beğendim. Baya da ucuza almışlar. 3-5-2'ye dönmeyeceksek böyle kanat isterimBournemouthda semenyo diye bir herif var.Adam barış alperle lua luanin birlesmis hali gibi
bir de dün ilk defa malak gibi press yapmadık taa kaleciye kadar basmaya gidip. ondan da geçiş yemedik pek. hem de rakipte olowoyin-akintola-sowe gibi 3 sprinter olmasına rağmen.
hoca en sonunda oyun anlayışını değiştirmeye başladı galiba.
fb maçına sadece saha içi değil, saha dışı ile ilgili de çok iyi hazırlanmak lazım. oyunu soğutma, atmosferi azaltma, gerektiği yerde gerektiği şekilde zekice davranmak lazım.fenere tecavüz edecek kadro benim açımdan kafamda şekillendi %90 . siz değerli renktaşlarımın da fikrini merak ediyorum. futbol sonuçta rakibe karşı oynanan bir oyun ve maç deplasmanda. arada antep maçımız var fakat ben derbi maçını düşünmeye başladım şimdiden. kafamda şöyle bir şey oluşuyor:
muslera
kaan davinson apo jacops
berkan torreira
barış sara salai(??)yunus
osimhen
rakip orta sahası fred symanski ismail (amrabat) gibi düşünürsek bizim orta sahaya torreira sara mertens gibi çıkmamız benim fikrime göre hiç sağlam olmaz. kaanı torreiranın yanına çeksek bu sefer sağ bekte jelert maç eksiği var gibi görünüyor. sanırım orda şu an alternatifsiziz. o maçta kesin olması gereken bir şey var ki fizik güç. allahtan davinson döndü. çatır çatır ezer geçer o maçta herkesi. jacops da tam istediğim hayalini kurdugumuz fiziksel temaslı oynayan sağlam bek görünüyor. çatır çatır oynar fizik koyar maça. berkan torreira ve sara da top rakipteyken topun arkasına geçeceği için çok sağlam duracağımızı düşünüyorum. tek soru işareti salai gibi şu an. henüz maça çıkmadan ilk maçını kadıköyde oynatır mıyız bilmiyorum ama fizikli tam o maçın adamı görüntüsü var onda da. yorumlarınızı merak ediyorum. berkan torreira davinson ve apo ile hatta yeri gelir jacops torreiranın pozisyonuna desteğe gelir ve dönen topları ribaundları toplarız ve atak devamlılıgı saglarız gibi düşünüyorum.
o zaman bu adamı direkt istiyorum yaw. hayallerimdeki topçuyu tarif ettin resmen.Bournemouthda semenyo diye bir herif var.Adam barış alperle lua luanin birlesmis hali gibi
bir de dün ilk defa malak gibi press yapmadık taa kaleciye kadar basmaya gidip. ondan da geçiş yemedik pek. hem de rakipte olowoyin-akintola-sowe gibi 3 sprinter olmasına rağmen.
hoca en sonunda oyun anlayışını değiştirmeye başladı galiba.
Renkdaş senin gördüğünü scout ekibi de görmeli ama nerde anca boş işlerBournemouthda semenyo diye bir herif var.Adam barış alperle lua luanin birlesmis hali gibi
ben oyunculardan ziyade, hocanın anlayışını değiştirdiğini düşünüyorum.Osimhen presi icardiden daha iyi yönetti press yapayım derken takım boyunu gereksiz uzatmadı
Alioum Saidou neredeGerets style iç saha anadolu takımlarına karşı Osi-İcardi-Bats forvet üçlüsü ve arkalarında Mertens ile çıkarsak olur mu? Bence olur.
Durantopsaray olarak bu yil can yakmaga devam edecegiz gibi gorunuyor.Her maç bir duran top golü gelir mi ? @Cafer Güney Şakasız Osimhen İcardi Davinson Abdülkerim Oynarsa Kaan.Duran topcu da Sara.