GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında 6 olup, top taşıyıp skor da üretebilecek oyuncu lazım. Rize maçları falan değilde orta sahada sertlik gerektirecek maçlar beni düşündürüyor. Zamanında jk’yi falan Reges-Donk ile bozmuştuk örneğin. Şu an gamsız Donk bile olsa bir nebze iş yapardı. Temaslı oynayan adam yok orta sahada. Jelert toparlasa da Kaan’ı kaydırabilsek. Devre arası mutlak yapmalıyız öyle bir takviye. Büyükler arasında bir tek bizde yok o tarz oyuncu

Top taşıma işini mecbur beklere ve kanatlara yaptıracağız.Neden o tarz bir adam almadık bende anlamadım.

Aslında 6 olup, top taşıyıp skor da üretebilecek oyuncu lazım. Rize maçları falan değilde orta sahada sertlik gerektirecek maçlar beni düşündürüyor. Zamanında jk’yi falan Reges-Donk ile bozmuştuk örneğin. Şu an gamsız Donk bile olsa bir nebze iş yapardı. Temaslı oynayan adam yok orta sahada. Jelert toparlasa da Kaan’ı kaydırabilsek. Devre arası mutlak yapmalıyız öyle bir takviye. Büyükler arasında bir tek bizde yok o tarz oyuncu
Onyedika gelsin

mertens faktörü/pozisyonu yüzünden acaba 3 4 1 2 ya da 4 3 1 2 gibi işlere mi gireceğiz yav.

son 3 günde yaşananlar:

* halil dervişoğlu gitti.
* cenk ergün istifa etti.
* icardi-wanda barıştı.
* gs, düşman bir td ve takıma, pozisyon vermeden 5 attı.
* yeni transferler de çok iyi başladı.

abi bu halil'deki uğursuzluk işine inanmaya başladım cidden. :d

@Okan Mason

Bence 1 Sara olmalı
6 8 Kaan Torreira
Tek sorun BAY, Jacobs, Abdülkerim ve Sallai'den biri yedek olacak
katılıyorum ama mertens varken en azından maçlarda ilk 45 -60 dk mertens olur gibi bu sezon.

Kaan Tor 'da Kaan yerine dün "oyuna giren berkan" (spesifik olarak dünkü görüntüsü) yazarım.

Açıkçası o bölgeye o kadar pahalı isme de ihtiyacımız yok lig için ama geleceği de düşünürsek doğru hamle olur. Osimhen faktörünü kullanarak devre arası bağlayabilirsek iyi olur. Brugge CL’den elendiği için satmaya yanaşabilir
Adam zaten istekli. Gerçi bu Afrika şampiyonası can sıkıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt