Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.535
- 20.850
- 2.233
Daha iyisi yoksa Ocak ayında Onyedika ilk hamle olmalı. Sonrası için önce takımı Avrupa'da görmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında 6 olup, top taşıyıp skor da üretebilecek oyuncu lazım. Rize maçları falan değilde orta sahada sertlik gerektirecek maçlar beni düşündürüyor. Zamanında jk’yi falan Reges-Donk ile bozmuştuk örneğin. Şu an gamsız Donk bile olsa bir nebze iş yapardı. Temaslı oynayan adam yok orta sahada. Jelert toparlasa da Kaan’ı kaydırabilsek. Devre arası mutlak yapmalıyız öyle bir takviye. Büyükler arasında bir tek bizde yok o tarz oyuncu
Onyedika gelsinAslında 6 olup, top taşıyıp skor da üretebilecek oyuncu lazım. Rize maçları falan değilde orta sahada sertlik gerektirecek maçlar beni düşündürüyor. Zamanında jk’yi falan Reges-Donk ile bozmuştuk örneğin. Şu an gamsız Donk bile olsa bir nebze iş yapardı. Temaslı oynayan adam yok orta sahada. Jelert toparlasa da Kaan’ı kaydırabilsek. Devre arası mutlak yapmalıyız öyle bir takviye. Büyükler arasında bir tek bizde yok o tarz oyuncu
pumanın 4üncü forma tasarımna göre ya osimhenBu sene değil ama seneye Sara 10 olmalı.
Bence 1 Sara olmalımertens faktörü/pozisyonu yüzünden acaba 3 4 1 2 ya da 4 3 1 2 gibi işlere mi gireceğiz yav.
katılıyorum ama mertens varken en azından maçlarda ilk 45 -60 dk mertens olur gibi bu sezon.Bence 1 Sara olmalı
6 8 Kaan Torreira
Tek sorun BAY, Jacobs, Abdülkerim ve Sallai'den biri yedek olacak
Ne alaka yaw bwin realmadrid diye hatırlıyorum hemde göğüs sponsorluğundaAdamlar haber sitesi ayağına sitelerinin reklamını yapiyorlar. Biz anadolu takımımıyız ki buna ihtiyaç duyuyoruz.
Açıkçası o bölgeye o kadar pahalı isme de ihtiyacımız yok lig için ama geleceği de düşünürsek doğru hamle olur. Osimhen faktörünü kullanarak devre arası bağlayabilirsek iyi olur. Brugge CL’den elendiği için satmaya yanaşabilirOnyedika gelsin
Sen götünü kaldıramazsınne var bunda
halı sahada bizde yapıyoruz
Adam zaten istekli. Gerçi bu Afrika şampiyonası can sıkıcıAçıkçası o bölgeye o kadar pahalı isme de ihtiyacımız yok lig için ama geleceği de düşünürsek doğru hamle olur. Osimhen faktörünü kullanarak devre arası bağlayabilirsek iyi olur. Brugge CL’den elendiği için satmaya yanaşabilir