Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.170
- 36.661
- 3.798
İngiltere'nin yeni teknik direktörü Tuchel (The Times)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiltere'nin yeni teknik direktörü Tuchel (The Times)
Maç Norveç'de oynanıyor bu yüzden sonuç aldatıcı olur. Norveç'i birde deplasmanda görmek lazım. Bu arada Schelderup zaten olmuş bir oyuncu alan almış. Forvetlerden birini Sturm Graz almış uzun boylu olan ise Trömsö forması giyiyor. Ama dediğim gibi Norveçliler hava şartlarından mıdır yoksa saha şartlarından mıdır ülkelerinde farklı sonuçlar alabiliyorlar. Scout ekibi dikkatli takip etmeliNorveç u21 bizim u21'lerin içinden geçiyor 5-0 yaptılar. Hücumda kaliteli isimler var.
Galatasaray'a çok ciddi gelir getirecek bir proje daha hayata geçiyor.
Galatasaray Mağazacılık A.Ş. halka açılacak. Galatasaray'da Mağazacılık A.Ş.'nin halka açılmasının ardından minimum 1.5 milyar TL gelir bekleniyor.
Galatasaray'da ikici proje, Sportif A.Ş. sermaye artırımına gidecek oradan da yine Milyar TL'lik gelir bekleniyor.
(Ajans 1905)
İkisini de yine eline yüzüne bulaştırır o beceriksizGalatasaray'a çok ciddi gelir getirecek bir proje daha hayata geçiyor.
Galatasaray Mağazacılık A.Ş. halka açılacak. Galatasaray'da Mağazacılık A.Ş.'nin halka açılmasının ardından minimum 1.5 milyar TL gelir bekleniyor.
Galatasaray'da ikici proje, Sportif A.Ş. sermaye artırımına gidecek oradan da yine Milyar TL'lik gelir bekleniyor.
(Ajans 1905)
Fener maci öncesi yönetim zlatko dalic ile görüsmüs
Maci kazaninca görüsmeleri durdurmuslar ibrahim seten’e göre
K. Paşa ve Rfs maçlarından sonra görüşmeye devam etmişler mi?Fener maci öncesi yönetim zlatko dalic ile görüsmüs
GS Store'un halka açılması yapılabilecek bir işlem ama şuan yapılmasına karşıyım şahsen. Yada bunlar yapılacaksa o zaman Florya ihalesinin acelesine gerek yok sonuçta bu işlemlerden 2.5 milyara yakın bir para gelecek yani BB'den çıkabilecek bir gelir getirecek. Sonuçta bu işlemde GS'nin bir değeri satılmış oluyor GS Store'un hisselerini satmış oluyorsun şu an buna gerek yok diye düşünüyorum. Gelecek yönetimlere hareket alanı olarak kalmalı o bence.Galatasaray'a çok ciddi gelir getirecek bir proje daha hayata geçiyor.
(Ajans 1905)
Yalan olma ihtimali çok yüksek Okan Buruk olurda giderse yerine Terim dışında birini getirmez mevcut yönetim.Fener maci öncesi yönetim zlatko dalic ile görüsmüs
Florya ihalesini yapanlar/yapılmasını isteyenlerin, GS'ın geleceği ile ilgili en ufak bir derdi yok ki.GS Store'un halka açılması yapılabilecek bir işlem ama şuan yapılmasına karşıyım şahsen. Yada bunlar yapılacaksa o zaman Florya ihalesinin acelesine gerek yok sonuçta bu işlemlerden 2.5 milyara yakın bir para gelecek yani BB'den çıkabilecek bir gelir getirecek. Sonuçta bu işlemde GS'nin bir değeri satılmış oluyor GS Store'un hisselerini satmış oluyorsun şu an buna gerek yok diye düşünüyorum. Gelecek yönetimlere hareket alanı olarak kalmalı o bence.
Ben şahsen Florya projesinin GS'nin kendi yapabileceğine inanmadığım için hasılat paylaşımını mantıklı buluyorum. BB'den çıkmakta bence şart ama hem Florya hem Gs Store'u halka açmak aynı anda bana doğru gelmiyor. Bir de mevcut daire fiyatlarının düştüğü inşaatlarının durduğu yani piyasaların düştüğü bir durumda ihalenin yapılması yani zamanlama ne kadar doğru orada emin değilim. O yüzden GS Store'un halka arzı ve sermaye artışı ile BB'den çıkabiliyorsak Florya ihalesi için piyasa artışını beklemek doğru olabilir gibi geliyor bana.Florya ihalesini yapanlar/yapılmasını isteyenlerin, GS'ın geleceği ile ilgili en ufak bir derdi yok ki.![]()