Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.726
- 9.093
- 2.538
Armandoooooooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun da saçmalamaya etsin dostluk iklimi falan diye.
Ben şunu anladım ki bu çakma kabadayıyı malum takım lobisi seçtirmiş. Bizim saflar da hiç birşeyden haberleri olmadan gidip buna oy vermişlerKuruldan basına Mehmet Ağar görsellerinin servis edilmesi birilerine mesajdı muhtemelen. Arka planda dönüyor bir şeyler ama hiç bir zaman bilemeyeceğiz ne olduğunu.
Övülecek biri olduğunu düşünmüyorum.Mehmet Agar agir tastir, altinda kalirsiniz.
yok yaw ne alakası var? sadece fbli şizofrenler gs'ın m.ağar sayesinde 1237 kere şamp olup uefa ve süper cup'u aldığını sanıyor o kadar.Kuruldan basına Mehmet Ağar görsellerinin servis edilmesi birilerine mesajdı muhtemelen. Arka planda dönüyor bir şeyler ama hiç bir zaman bilemeyeceğiz ne olduğunu.
Adnan Polat'ın yanında görüntü vermesi içeriye Florya meselesini kaşımayın mesajı bence.Kuruldan basına Mehmet Ağar görsellerinin servis edilmesi birilerine mesajdı muhtemelen. Arka planda dönüyor bir şeyler ama hiç bir zaman bilemeyeceğiz ne olduğunu.
Yazık ülkemize yazık gs ye. adamlar artık kameralar önünde bile dolaşıyorAdnan Polat'ın yanında görüntü vermesi içeriye Florya meselesini kaşımayın mesajı bence.
Kesin bir mesaj var. Yazdığın mantıklı. Erden Timur'un apar topar kulüpten uzaklaştırılmasının bir sebebi bile olabilir.Adnan Polat'ın yanında görüntü vermesi içeriye Florya meselesini kaşımayın mesajı bence.
Adnan Polat'ın yanında görüntü vermesi içeriye Florya meselesini kaşımayın mesajı bence.
Kim yiyecek acaba. Köfteci yusuf kadar olamadı bizimkilerKesin bir mesaj var. Yazdığın mantıklı. Erden Timur'un apar topar kulüpten uzaklaştırılmasının bir sebebi bile olabilir.
Iyilesecegine daha da boktan hale geliyor zemin. Bakimindan kim sorumluysa derhal kovulmali