GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica dün milli maçta sakatlanmış ve arka adalede gerilme ile ödem tespit edilmiş. Bizim maça 12 gün var belki yetişemeyebilir. Rashica iyi adam olduğundan değil ama o da olmazsa Beşiktaş ön tarafı fizik gücü düşük oyunculardan kurulu olacak olması dolayısıyla işimiz çok kolaylaşır. (Rafa-Joao Mario-İmmobile)

Iyilesecegine daha da boktan hale geliyor zemin. Bakimindan kim sorumluysa derhal kovulmali

Kuruldan basına Mehmet Ağar görsellerinin servis edilmesi birilerine mesajdı muhtemelen. Arka planda dönüyor bir şeyler ama hiç bir zaman bilemeyeceğiz ne olduğunu.

Kuruldan basına Mehmet Ağar görsellerinin servis edilmesi birilerine mesajdı muhtemelen. Arka planda dönüyor bir şeyler ama hiç bir zaman bilemeyeceğiz ne olduğunu.
Ben şunu anladım ki bu çakma kabadayıyı malum takım lobisi seçtirmiş. Bizim saflar da hiç birşeyden haberleri olmadan gidip buna oy vermişler

Mehmet Agar agir tastir, altinda kalirsiniz.

Övülecek biri olduğunu düşünmüyorum.

1729094512876.webp

yok yaw ne alakası var? sadece fbli şizofrenler gs'ın m.ağar sayesinde 1237 kere şamp olup uefa ve süper cup'u aldığını sanıyor o kadar.

Adnan Polat'ın yanında görüntü vermesi içeriye Florya meselesini kaşımayın mesajı bence.

Iyilesecegine daha da boktan hale geliyor zemin. Bakimindan kim sorumluysa derhal kovulmali

açık ara her anlamda en büyüğü olmamıza rağmen süper lig takımları içerisinde ist'da en dandik zemin bizimki.

en iyi futbolumuzu hep iyi zeminlerde oynuyoruz ama kimse dikkate alıp aksiyon almıyor.

jknin zemin de bir ara kötüydü kısa sürede halletiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt