GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallah şaka bir yana...

gördüğümüzü yorumluyoruz jelert konusunda.
evet 100 küsur maça çıkmış dan liginde, evet fb camiasından daha fazla cl maçı var :d kabul ama...

yani, topçu mu sizce?

bjk karşısına sağ ya da sol beke koyulur mu kendisi?

ali yavuz kol duman etti abi adamı. yani bu sistemle/hocayla falan alakalı bir şey değil. adam ya uyum sağlayamadı, ya da başka bir şey var ama sahada gördüğümüz şey bir topçu değil kesinlikle.
ben düşüncemi ismi çıktığı ilk gün demiştim reis, bu adamdan bize bek olmaz diye

kim izlemiş, kim rapor yazmış, kim alalım demişse yazık

ben düşüncemi ismi çıktığı ilk gün demiştim reis, bu adamdan bize bek olmaz diye

1.5 m euro'ya falan alınmış olsa ağzımı açmazdım yaw. mathias ross'a kimse bir şey dedi mi mesela? yani her ne kadar bol taksitli de olsa 9+2'ye ne bekler alınırdı. feci karavana attık maalesef.

Yunus mevkisini buldu. 10 numara sağ kanat filan gereksiz. Maç içinde değişir ayrı

1.5 m euro'ya falan alınmış olsa ağzımı açmazdım yaw. mathias ross'a kimse bir şey dedi mi mesela? yani her ne kadar bol taksitli de olsa 9+2'ye ne bekler alınırdı. feci karavana attık maalesef.

Defansif Orta sahaya evrilebilir bir ihtimal.Çabuk çevik oyuncu defansif özellikleride fena değil.

üstüne az daha para koysak Posch gibi hayvani bi bek alırdık. adam komple futbolcu

jelert - kiralık
yusuf demir - kiralık
nelsson - satım

sol stoper - lucumi
sağ bek - posch
oos - baumgartner

devre arası şu operasyonu yapsak keşke :d

Adam ölmüş burda bari sırıtma yav

GaXLYBgXEAA8uNm.webp

Benim tek beklediğim transferler sağ bek ve orta saha. Başka kimseyi almazlar gibi

Benim tek beklediğim transferler sağ bek ve orta saha. Başka kimseyi almazlar gibi
Öyle garabet bir yabancı sınırlaması var ki ligimizde şu 12+2 saçmalıktan başka bişey değil. Nasıl ki Ziyech döndükten sonra Jelert ve Yusuf kadroya alınamıyorsa yeni yapacağımız transferler için de birilerinin kadro dışında kalması gerekiyor

Öyle garabet bir yabancı sınırlaması var ki ligimizde şu 12+2 saçmalıktan başka bişey değil. Nasıl ki Ziyech döndükten sonra Jelert ve Yusuf kadroya alınamıyorsa yeni yapacağımız transferler için de birilerinin kadro dışında kalması gerekiyor
Yusuf zaten banko gider. Jelert de hep +2'de kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt