GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf zaten banko gider. Jelert de hep +2'de kalır
Diyelim ki Ziyech, Yusuf ve Jelert üçü birden gitti 11 yabancımız kaldı. Bir sağ bek ve orta saha aldık. Yine aldığımız oyunculardan birisini lig maçlarında kadroya yazamayacağız

Kadrona ekleyebildiğin bir oyuncuyu maç kadrosuna yazmaya izin vermiyor bu saçma kural

Bu kadar mutluluktan sonra benim bildiğim GS takımı bizi yine sinir eder bakalım Avrupa'da mı yoksa ligde mi edecekler?

Diyelim ki Ziyech, Yusuf ve Jelert üçü birden gitti 11 yabancımız kaldı. Bir sağ bek ve orta saha aldık. Yine aldığımız oyunculardan birisini lig maçlarında kadroya yazamayacağız

Kadrona ekleyebildiğin bir oyuncuyu maç kadrosuna yazmaya izin vermiyor bu saçma kural
böyle bir durumda ceza/sakatlık vs olmazsa, genelde nelsson ve batşuayi dönüşümlü olarak +1'de olur. ancak illa ki sakatlık/ceza sebebiyle 1-2 haftada bir en az bir yabancı kadro dışında kalır zaten. pek sorun olmaz. kural aşırı saçma ama. katılıyorum.

Arda Turan'ı üzen haber! 6 ay yok​

Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor'un başarılı oyuncusu Fredrik Midtsjö'nün çapraz bağları koptu.

1729522043442.webp

böyle bir durumda ceza/sakatlık vs olmazsa, genelde nelsson ve batşuayi dönüşümlü olarak +1'de olur. ancak illa ki sakatlık/ceza sebebiyle 1-2 haftada bir en az bir yabancı kadro dışında kalır zaten. pek sorun olmaz. kural aşırı saçma ama. katılıyorum.
Bana en mantıklısı üçlü defans düzenine dönebilirsek oyuncu paylaşımı daha rahat olacak gibi geliyor. Mesela şu anda hem sağ bek hem kanat hem orta saha ihtiyacımız var bana sorarsan. Üçlüye dönebilirsek Barış / Jakobs / Sallai ve Berkan hatta Jelert'i kanat /bek gibi düşünüp iyi bir orta saha transferiyle kadro daha dengeli hale gelebilir gibi geliyor bana

Ziyech 'i gönderip bir orta saha alabilirsek, Jelert ve Yusuf ikilisi de +2 olarak devam ederler

Bizim taraftarın da payı var, 1-2 galibiyet alınca hemen uçmaya başlıyorlar. Biraz ayağımız yere bassın hiç ders almıyoruz
Her şeyi uçlarda galibiyetler gelince ekstra büyütüyor en ufak olumsuz bir sonuçta da ekstra gömülüyor. Ortayı bulmak gerekir her şeyin fazlası zarar.

Dünkü 8jk macini izledim bunların kadrosu dar oldugundanmidir nedir son maçlarda fiziken kopmaya başlamışlar, penaltı verilmese zor gol atarlardı konyaya inanılmaz boşluklar vermişler yani mert harici savunması çok kötü 8jknin

Doktor arkadaşlar daha iyi bilir Google'a yazdığımda 4-6 hafta yazıyor.

Beşiktaş, Mert Günok'un sol omuz üst kas grubunda tendon yaralanması tespit edildiğini açıkladı.
Supraspinatus yırtığı kesin parsiyel yırtık cerrahi denmediğine göre

2 hafta tedavi uygulanır sonra cevaba göre hareket edilir riskli sakatlık tendon tamamen koparsa futbol hayatı bitebilir

1 aya kadar uzar genelde bu süreç
Kaleci olmasaydı 1-2 haftada dönerdi

Mutlaka sakatlık filan oluyor. Aslında ayıp olmasa Bats +2'de olur ama 10 milyon vereceğin adamı küstürmemek lazım.
Hatta Nelson bile var eğer Metehan'a şans verirsen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt