GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Apo’yu yedek yapmamız lazım. O yüzden sol ayaklı sükseli bir isim bekliyorum. 3’lü işi ciddiye binecekse 1 stoper daha lazım.

Osimhen konusunda saydığın 3 takımında devre arası forvete o kadar para ayırmalarını, forvet almalarını gerektirecek bir durum yok. Kaldı ki bize de 5-10 milyon vermeleri gerek devre arası ayrıca Sporting Gyokeres’i 60-70’e bırakmaya hazırmış. Dediğim gibi Tottenham maçında uçmazsa transferi için sene sonunu bekleyecektir. Ayrıca Tottenham maçında uçsa bile çok çetrefilli süreç. Adam kadro dışıyken satışını kolaylaştırmadı Napoli, Osimhen’in sözleşme beklentileri de düşük değil, biz de varız
Gyokeres'i 60-70'e bırakmaya okeyler miymiş? Cenk Ergün Sporting'in başına ne ara geçti min 100'e bırakırlar diye düşünüyordum şahsen.

Futbolcunun yerinin dolması en azından transfer dönrminde oluyor da tutmuş bir hocaya gelip böyle bonservis vs yapıştırdıklarında elin kolun bağlanıyor tüm düzen boka sarıyor.

Arsenal, Manu, PSG ve hatta Madrid'in de forveti yok ama onlar denklem dışı. Gyokores da Manu'ya gider gibi. Liverpool'u da unuttum

Arsenal, Manu, PSG ve hatta Madrid'in de forveti yok ama onlar denklem dışı. Gyokores da Manu'ya gider gibi. Liverpool'u da unuttum
Arsenal, Liverpool, Psg bu 3 takımdan biri Osimhen diğeri Gyokeres'i alacak gibi geliyor bana. Manu sezon başı Zirkzee'ye fena para harcadı ellerinde Hojlund'ta var bu ikiliden birini satmadan santrafor alacaklarını sanmıyorum ama Gyokeres'i alırken belki bu ikisinden birini kullanabilirler bu şekilde devreye girebilirler bence.

Emrah duvar dün mutsuz uyumus

Ben bunlar kadar sığır bir topluluk görmedim yaw, adama baştan kaybetmesi için bahane sunuyorlar 😂

Mourinho gelmeden önce bütün bahaneleri altin tepside sundular zaten.

"biz 10 yildir sampiyon olamiyoruz"
"yapi var yapi"
"hakemler gizli Galatasaray'li"
"herkes bize düsman"
"99 puanla sampiyon olamadik"
"yapi var yapi"
"hükümet bizi istemiyor"
"hep ikinci oluyoruz"
"yapi var yapi"

Mourinho basarisiz oldugunda bahanelerin hepsi hazir iste. Gercekten mal bir kulüp.

Bunun için parası olan GS'li iş adamlarının dijital kanallara yatırım yapması lazım ama bir yandan da bu çok tehlikeli bir şey oluyor çünkü hatalarını görmeni falan engelliyor belki de. Olmadık kişiler sanki camianın itibar eden kişileri gibi görünüyor Ahmet Ercanlar vb. gibi ben şahsen Evren Turan'ı falan o şekilde görmek istemem o yüzden evet medya gücü için + ama çift taraflı bıçak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt