Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.177
- 36.667
- 3.798
SON DAKİKA - Manchester United'ın yeni teknik direktörü Ruben Amorim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA - Manchester United'ın yeni teknik direktörü Ruben Amorim
Gyokeres'i 60-70'e bırakmaya okeyler miymiş? Cenk Ergün Sporting'in başına ne ara geçti min 100'e bırakırlar diye düşünüyordum şahsen.Bizim Apo’yu yedek yapmamız lazım. O yüzden sol ayaklı sükseli bir isim bekliyorum. 3’lü işi ciddiye binecekse 1 stoper daha lazım.
Osimhen konusunda saydığın 3 takımında devre arası forvete o kadar para ayırmalarını, forvet almalarını gerektirecek bir durum yok. Kaldı ki bize de 5-10 milyon vermeleri gerek devre arası ayrıca Sporting Gyokeres’i 60-70’e bırakmaya hazırmış. Dediğim gibi Tottenham maçında uçmazsa transferi için sene sonunu bekleyecektir. Ayrıca Tottenham maçında uçsa bile çok çetrefilli süreç. Adam kadro dışıyken satışını kolaylaştırmadı Napoli, Osimhen’in sözleşme beklentileri de düşük değil, biz de varız
Kaan da oynamasın mumkunse. Onun disanda katıldım sanamuslerabence mevcut en iyi onbirimiz bu.
kaan sanchez apo jakobs
torriera sara
barış yunus sallai
osimhen
Arsenal, Liverpool, Psg bu 3 takımdan biri Osimhen diğeri Gyokeres'i alacak gibi geliyor bana. Manu sezon başı Zirkzee'ye fena para harcadı ellerinde Hojlund'ta var bu ikiliden birini satmadan santrafor alacaklarını sanmıyorum ama Gyokeres'i alırken belki bu ikisinden birini kullanabilirler bu şekilde devreye girebilirler bence.Arsenal, Manu, PSG ve hatta Madrid'in de forveti yok ama onlar denklem dışı. Gyokores da Manu'ya gider gibi. Liverpool'u da unuttum
Oyuncularimiza bos bos tutulmayi birakKaan da oynamasın mumkunse. Onun disanda katıldım sana
Ben bunlar kadar sığır bir topluluk görmedim yaw, adama baştan kaybetmesi için bahane sunuyorlar
Jose Mourinho: Beni yanlış anlamayın. Bunu çok açık bir şekilde söyleyeyim, önümüzdeki iki sezon boyunca yani bu sezon ve gelecek sezon kimse beni Fenerbahçe'den alamaz.
ne var laEmrah duvar dün mutsuz uyumus
dün mutsuz uyumussun bilgi geldine var la
uyumadım dün gecedün mutsuz uyumussun bilgi geldi
Boş değil ulan cafer. 4. Dakikada semihrten saçma çalım yedi gol oluyordu. Yediği sarı kart komikti. Orta saha oynayacaksa oynatsın su adami. Bekte rezil oynuyor bu adam ordaki adam atletik olacakOyuncularimiza bos bos tutulmayi birak