Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.953
- 23.390
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clik Bait olma ihtimali % kaç?
Sözcü fbjk tv demek. Sallayın bu yalancılarıarda kardeşler, kendisine küfür eden fenerbahçe ve beşiktaşlı olan 500 kişiye dava açarak 11 milyon tl gelir elde etmeye hazırlanıyor. [sözcü]
Herif emekli olmuş bile. Yerinde olsam bir YouTube yayınına çıkıp penaltı pozisyonlarının ikisinin de penaltı olduğunu söyleyip boku da var'a atardım bir set daha küfürler eşliğinde paranın dibini sıyırırdım.
Belli de olmaz bir avukat buna iyi para var derse davaları patlatır niye bıraksın çoğu fenomen hıyarın kazanç kaynağı bu gibi davalar.Sözcü fbjk tv demek. Sallayın bu yalancıları
Olabilir tabi ama algı operasyonu bir haber. 11 milyon gelir bekliyor ne, sanki herif esnaf. Cezanın gelir beklentisi mi olurBelli de olmaz bir avukat buna iyi para var derse davaları patlatır niye bıraksın çoğu fenomen hıyarın kazanç kaynağı bu gibi davalar.
Adam başı da 20 bin falan ediyor olabilitesi var sanki.
30Belli de olmaz bir avukat buna iyi para var derse davaları patlatır niye bıraksın çoğu fenomen hıyarın kazanç kaynağı bu gibi davalar.
Adam başı da 20 bin falan ediyor olabilitesi var sanki.
Bu lavuk kim aw
Ada Topaç’ı ben de duydum da bunu ilk kez duyuyorum, Elmaz-Kapı karışımı bir şey herhaldAda topaç diye bi tane vardı sanki bunu ilk kez duydum
U18 milli takımının kaptanı imiş, defansif orta saha.Ada Topaç’ı ben de duydum da bunu ilk kez duyuyorum, Elmaz-Kapı karışımı bir şey herhald