GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bunların yapı çöktü bu saftiriklerde altında kaldı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

açıklama yapmak lazım

"arda kardeşlerin hakemliğinin bitmesini sevinçle karşıladık. futbolumuz kötü hakemlerden kurtulmalı."

yeterli cevap olur

arda kardeşler, kendisine küfür eden fenerbahçe ve beşiktaşlı olan 500 kişiye dava açarak 11 milyon tl gelir elde etmeye hazırlanıyor. [sözcü]

Herif emekli olmuş bile. Yerinde olsam bir YouTube yayınına çıkıp penaltı pozisyonlarının ikisinin de penaltı olduğunu söyleyip boku da var'a atardım bir set daha küfürler eşliğinde paranın dibini sıyırırdım.

arda kardeşler, kendisine küfür eden fenerbahçe ve beşiktaşlı olan 500 kişiye dava açarak 11 milyon tl gelir elde etmeye hazırlanıyor. [sözcü]

Herif emekli olmuş bile. Yerinde olsam bir YouTube yayınına çıkıp penaltı pozisyonlarının ikisinin de penaltı olduğunu söyleyip boku da var'a atardım bir set daha küfürler eşliğinde paranın dibini sıyırırdım.
Sözcü fbjk tv demek. Sallayın bu yalancıları

Belli de olmaz bir avukat buna iyi para var derse davaları patlatır niye bıraksın çoğu fenomen hıyarın kazanç kaynağı bu gibi davalar.

Adam başı da 20 bin falan ediyor olabilitesi var sanki.
Olabilir tabi ama algı operasyonu bir haber. 11 milyon gelir bekliyor ne, sanki herif esnaf. Cezanın gelir beklentisi mi olur

bombalar patliyor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt