Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.939
- 20.927
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seç beğen al. Hepsi yazın serbest. Benim ve kulübün gözü en alttaki arkadaşta.
Ekli dosyayı görüntüle 267658
Fenerin cürmü anca Dzeko gibi kariyeri boyunca 2. adam olmuşlara yeter.Ifb kesin saldiracak bunlara
kimmich, davies, david,arnold,de bruyne,salah imkansız işlerSeç beğen al. Hepsi yazın serbest. Benim ve kulübün gözü en alttaki arkadaşta.
Ekli dosyayı görüntüle 267658
Oyuncu ben kalacam sezon sonuna dek diyor isterse 750 milyon versinler bir şey olmaz madde napolinin soz hakkini elinden aliyor osimhen in degil.Herkes yok diyor ama futbol da her an hersey degisebiliyor, biri cikip 75m basarsa napoliye osimhen de tamam derse gidebilir
Olasiligi düsük görüyorum ama imkansiz degil, o risk var bence
Sezon sonu sözleşmesi biten bize gelebilecek mantıklı olanlar Ruben Vargas, Moder, Pasalic, Sam Steijin gibi isimler olabilir. Keşke Dumfries keşke olsa ama o da imkansız olur herhalde.kimmich, davies, david,arnold,de bruyne,salah imkansız işler
Bizim stadi atmosferide gormusken yazın yoklamak lazım avrupaya 1 beden dusuk hale gelebilir de burada hala 2 beden buyuk o herif ligeson tam tsl kıvamına gelmiş. Devre arası akıllarına girip almak lazım.
Galatasaray adının olduğu yerde imkansız yoktur o listedeki oyuncuların vizyonuna bakar işSezon sonu sözleşmesi biten bize gelebilecek mantıklı olanlar Ruben Vargas, Moder, Pasalic, Sam Steijin gibi isimler olabilir. Keşke Dumfries keşke olsa ama o da imkansız olur herhalde.
mertens ve musleranın 10ar yaş gençleşmesi için 40 milyon verir miydiniz
Bayılıyorum o herifin futboluna ancak geçen sezonun sonuna doğru düşüşe geçmeye başladı bu sene de işler kendisi için hiç iyi başlamadı. Premier lig defteri kapanabilir kendisinin. Şimdiden işlemlere başlamamız lazım. Hazirana sözleşmesi bitiyor kanat oyuncusuna da ihtiyacımızın olduğu şu dönemlerde şubat dönemi kadroya katabilirsek efsane hareket olur.Bizim stadi atmosferide gormusken yazın yoklamak lazım avrupaya 1 beden dusuk hale gelebilir de burada hala 2 beden buyuk o herif lige![]()
utanmadan avrupa kupası diyordunBayılıyorum o herifin futboluna ancak geçen sezonun sonuna doğru düşüşe geçmeye başladı bu sene de işler kendisi için hiç iyi başlamadı. Premier lig defteri kapanabilir kendisinin. Şimdiden işlemlere başlamamız lazım. Hazirana sözleşmesi bitiyor kanat oyuncusuna da ihtiyacımızın olduğu şu dönemlerde şubat dönemi kadroya katabilirsek efsane hareket olur.
Sallai, son 1 tane de sağlam bek ile idare edebildiğimiz yere kadar gideriz. Boey tarzı bir herif indirebilirsek defansı da çözeriz. Sonra gelsin avrupa kupası
32 yaşındaki Mertens'e 10 + bonus veririmmertens ve musleranın 10ar yaş gençleşmesi için 40 milyon verir miydiniz
27 yaşındaki mertens için tüm malı mülkü elde ne varsa satarımmertens ve musleranın 10ar yaş gençleşmesi için 40 milyon verir miydiniz
Romulo iyi goztepedeDevre arası alınacak profil güney amerikalı bir forvet. Futbolu bilen bir adam olması gerekiyor. Beyni yokmuş gibi davran futbolculardan değil. Baya baya sahada icardi rolünü üstlenebilecek beyni olan bir fw yada yardımcı forvet lazım.
İlk bakacağımız özellik bir futbol zekasına sahip olmalı
Osimhenle beraber düz hesap 100 verirdim.mertens ve musleranın 10ar yaş gençleşmesi için 40 milyon verir miydiniz