GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1731066474483.webp

Herkes yok diyor ama futbol da her an hersey degisebiliyor, biri cikip 75m basarsa napoliye osimhen de tamam derse gidebilir

Olasiligi düsük görüyorum ama imkansiz degil, o risk var bence
Oyuncu ben kalacam sezon sonuna dek diyor isterse 750 milyon versinler bir şey olmaz madde napolinin soz hakkini elinden aliyor osimhen in degil.

Sezon sonu sözleşmesi biten bize gelebilecek mantıklı olanlar Ruben Vargas, Moder, Pasalic, Sam Steijin gibi isimler olabilir. Keşke Dumfries keşke olsa ama o da imkansız olur herhalde.
Galatasaray adının olduğu yerde imkansız yoktur o listedeki oyuncuların vizyonuna bakar iş

Türkiye ligini Galatasaray ve diğerleri diye düşünmek lazım bizim vizyonumuz bu ligin çok ama çok üstünde

Bizim stadi atmosferide gormusken yazın yoklamak lazım avrupaya 1 beden dusuk hale gelebilir de burada hala 2 beden buyuk o herif lige :D
Bayılıyorum o herifin futboluna ancak geçen sezonun sonuna doğru düşüşe geçmeye başladı bu sene de işler kendisi için hiç iyi başlamadı. Premier lig defteri kapanabilir kendisinin. Şimdiden işlemlere başlamamız lazım. Hazirana sözleşmesi bitiyor kanat oyuncusuna da ihtiyacımızın olduğu şu dönemlerde şubat dönemi kadroya katabilirsek efsane hareket olur.

Sallai, son 1 tane de sağlam bek ile idare edebildiğimiz yere kadar gideriz. Boey tarzı bir herif indirebilirsek defansı da çözeriz. Sonra gelsin avrupa kupası

Bayılıyorum o herifin futboluna ancak geçen sezonun sonuna doğru düşüşe geçmeye başladı bu sene de işler kendisi için hiç iyi başlamadı. Premier lig defteri kapanabilir kendisinin. Şimdiden işlemlere başlamamız lazım. Hazirana sözleşmesi bitiyor kanat oyuncusuna da ihtiyacımızın olduğu şu dönemlerde şubat dönemi kadroya katabilirsek efsane hareket olur.

Sallai, son 1 tane de sağlam bek ile idare edebildiğimiz yere kadar gideriz. Boey tarzı bir herif indirebilirsek defansı da çözeriz. Sonra gelsin avrupa kupası
utanmadan avrupa kupası diyordun
okan hocaya demediğini bırakmadın her şeyine sövdün
bide avrupa kupası diyorsun

bravo vallahi
helal olsun vallahi

Devre arası alınacak profil güney amerikalı bir forvet. Futbolu bilen bir adam olması gerekiyor. Beyni yokmuş gibi davran futbolculardan değil. Baya baya sahada icardi rolünü üstlenebilecek beyni olan bir fw yada yardımcı forvet lazım.

İlk bakacağımız özellik bir futbol zekasına sahip olmalı
Romulo iyi goztepede

Allaha sukur icardinin futbolu fizigi ve hizi ile değil akli ve oyun zekasi ile oynadığını ve isinin cezasahasi icinde son vuruş olduğunu biliyoruz.tabi bu özelliğini yitirmeyecegini de.futbolu götüyle izleyenler icin sahada faydasiz ve futbolu birakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt