- 17 Eylül 2018
- 20.599
- 23.490
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynısını Fırat aydinus da söyledi WhatsApp ortak karar herhalde.fb'nin ilk golu icin trio denen gerzekler olusumu "yagmur damlasi" terimi bulmuslar. Top cok yukaridan geliyormus, Djiku kafayla vurmaya calisirken eline carpmis. Aciklamalari bu.![]()
O bi tane hakem hesabı var ya bunların onda gordum ben bunuAynısını Fırat aydinus da söyledi WhatsApp ortak karar herhalde.
O hesap fenerli birine ait zaten.O bi tane hakem hesabı var ya bunların onda gordum ben bunu
Evet artık taşşağı bıraktık yorumlarımı takip etFb gb yapacak diyodun knk
Konu fener olunca doğal konum olur tabi deniz çoban'a göre.
Yarın hatırlatırsan açayımBosver 24luyu.alkmarli 2006 doğumlu smithin konusunu açalım @Aras Şimşek harika gol attı fbye

13 transfer gerekli bencefbnin bir sıkımlık canı kaldı bariz şekilde.Puan farkı açılsa okan hoca saçmalayabilir kadro tercihi ile falan.o yüzden fark açıldığı takdirde rotasyonda berkan ve demirbay yerine sağlam adamlar olmali ki sıkıntı cekmeyelim. devre arası 3-4 transfer yapilmali kesinlikle ve hepsi kaliteli olmali
Konu fener olunca doğal konum olur tabi deniz çoban'a göre.