GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acun'un kanalında yorum yapan şahısların dediği hiçbir şeyin önemi yok.

fbnin bir sıkımlık canı kaldı bariz şekilde.Puan farkı açılsa okan hoca saçmalayabilir kadro tercihi ile falan.o yüzden fark açıldığı takdirde rotasyonda berkan ve demirbay yerine sağlam adamlar olmali ki sıkıntı cekmeyelim. devre arası 3-4 transfer yapilmali kesinlikle ve hepsi kaliteli olmali

fbnin bir sıkımlık canı kaldı bariz şekilde.Puan farkı açılsa okan hoca saçmalayabilir kadro tercihi ile falan.o yüzden fark açıldığı takdirde rotasyonda berkan ve demirbay yerine sağlam adamlar olmali ki sıkıntı cekmeyelim. devre arası 3-4 transfer yapilmali kesinlikle ve hepsi kaliteli olmali
13 transfer gerekli bence

Bein denen satılmış yapının programı Trio'nun dünkü iki maç hakkında yaptığı değerlendirmeleri okursanız Koç'un ve Acun'un bahsettiği yapının nasıl bir yapı olduğunu çok iyi anlarsınız. Bunları dinleyen bizim kollandığımızı, Fener'in ise hakkıyla galibiyet aldığını düşünür.

Galatasaray lobisi dedikleri şey doğru olsa bunlar böyle rahat rahat yalanlar söyleyemezler.

öneri:

fb ile ilgili konuları, acun, mhy, mourinho gibi yorucu insanların toksik açıklamalarını ayrı ayrı başlıklarda görmekten yoruldum. eminim benim gibi düşünen bir sürü kişi vardır.

tüm bunlar tek bir konu başlığı altında konuşulsa, ayrı ayrı başlık açılmasa? hatta maç başlıkları bile açılmasa keşke. maç başlığı işi belki olmayabilir ama diğer kısımın sanki oluru geliyor gibi bana yaw.

vallahi bıktık bu toksisiteden. ya da ben kişisel olarak bıktım, bilemiyorum.

Torreira, Sara ve Mertens'in millî takıma gitmemesi iyi oldu. Jacobs da gitmez gibi. Deniz Gül oynarsa BAY da dinlenir

Devre arası ne yapacağız meraktayım. AL için hakkımızı hangi mevkide kullanacağız? Daha doğrusu sağ bek + Sallai eklenince son hakkımızı hangi mevkide kullanacağız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt