GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiev 4 maç 0 puan / 0 gol

içerde onları harcarız heralde zahmet olmazsa.

kievi yendiğimizi varsayarsak ajax, alkmaar veya malmö maçlarından birini kazanırsak net olarak ilk 8deyiz.

1731318031138.webp

Ucl olmadığı için hiç ilgilenmediğim için soruyorum ilk 8 olunca ne oluyor ? Misal fenerin elenme durumu yok degilmi yada 8jknin

Çünkü avrupadan elenen takım lig için avantajlı duruma geçer

Ucl olmadığı için hiç ilgilenmediğim için soruyorum ilk 8 olunca ne oluyor ? Misal fenerin elenme durumu yok degilmi yada 8jknin

Çünkü avrupadan elenen takım lig için avantajlı duruma geçer
Ilk 8 demek son 16'ya direkt katilmak demek yani iki mac daha az oynamak. Kus surusu 9-24 arasi bitirirlerse son 16'ya kalmak icin playoff maclari oynayacaklar.

kiev 4 maç 0 puan / 0 gol

içerde onları harcarız heralde zahmet olmazsa.

kievi yendiğimizi varsayarsak ajax, alkmaar veya malmö maçlarından birini kazanırsak net olarak ilk 8deyiz.

Ekli dosyayı görüntüle 267923
Alkmar'ın şu 8 oyuncusu yok muhabbeti sezon için mi geçerli yoksa bunlar fener maçına mı denk geldiler hocam ? bize full kadro mu çıkacaklar acaba

Bu arada bilbao kadıköy'e williams kardesler ile çıkarsa feneri burada madara ederler onlar öyle united gibi falan değiller, döverler feneri. Bilbao bence kupanın favorisi

Nelsonun pozisyonuna bende penaltı diyorum biraz

Bir Nijeryalı Osimhen'den önce Afrika'da kimse Galatasaray'ı bilmiyordu yazmış. Adamın haddini başka afrikalılar bildirmiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt