GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre de Bilbao favori gibi. Amorim ile United'i da görmek lazım.
Sağ bekimiz tutsaydı 1 orta saha + Sallai ve kanat ile çok zorlardık

Bizim Elfsborg maçıyla Fb'nin Manchester maçı aynı izlenmiş Tottenham'a girmiyorum bile iki kat fark var. Galatasaray'ı yönetenler Galatasaray'ın gücünün farkında olmalı ligi biz döndürüyoruz federasyona da yayıncı kuruluşa da lafını geçireceksin. Dünyanın neresinde ligi domine eden takımın böyle penaltı istatistiği var.

Bizim Elfsborg maçıyla Fb'nin Manchester maçı aynı izlenmiş Tottenham'a girmiyorum bile iki kat fark var. Galatasaray'ı yönetenler Galatasaray'ın gücünün farkında olmalı ligi biz döndürüyoruz federasyona da yayıncı kuruluşa da lafını geçireceksin. Dünyanın neresinde ligi domine eden takımın böyle penaltı istatistiği var.
Şu store da düzgün ürün çıkarsalar rekor kırarız vallahi

Futbolu yöneten kurumlar rezalet durumda. Doğrusu, ülkede doğru işleyen bir kurum var mı müphem.

Bayern munih mathys teli kiralık gönderiyorsa alalım direkt

Tff ve satılmış medya için Türk futbolunun dönmesi hatta gelişimi, ileri gitmesi önemli değil ki onlar için kendi ceplerine giren önemli. Aldıkları reklamlar, çektikleri krediler, Koç sponsorlukları önemli.

Jacobs için aşil tendonu diyorlar. Inşallah sadece ağrı filandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt