GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre sonuna kadar full kazanarak gideriz gibi duruyor sivasi gecersek diger maclar tam 3 puanlik

Trabzon Kayseri Goztepe Basak

Bu seri daha kolay bir seri
Trabzon ve Basak acinacak haldeler

Goztepe Ve Trabzon icerde Basakta zaten istanbulda bir tek kayseri deplasmani onlarda kotu takim

Ilk devre 18 mac 1 bay 17 Galibiyet 1 beraberlik yaptigimiz an herkesin gardi duser bu seride fenerde takilir bir iki macta umarim
bir beraberlik toleransımız olabilir, bodrum maçı için içimde kötü bir his var ancak fenerin de bu periyotta bjk karşısında mağlubiyet alacağını düşünüyorum.

Beraberlik toleransı olmamalı. Fenere bir daha puan kaybı yasatmayacaklar gibi. Fark hep 2 maçlık olmalı

Bu yarı oynamamak daha iyi, muhtemelen bu takımların hepsi o dönem bu kadar formda olmayacaklar

1731412899595.webp

sallaiyi neden aldik ozaman yaw

ayni tip oyuncu
Sallai ile ayı tip oyuncular değil sanki. Arias'ta bir çok mevkide oynayan biri herhalde milli takımda izledim kendisini sadece orada kanat oynadığı bazı anlar olsa da merkezde görmüştüm ben kendisini. 8-10- kanat- kanat bek gibi bir çok mevkide oynamış biri. Zİyech yerine gibi daha çok.

Haluk Yürekli'nin BB'den çıkma haberini Burhan'da verdi. Çok yakında BB'den çıkmak için Florya değil başka bir çözüm buldu çok yakın zamanda açıklayacak dedi. Benim tahminim bu çözüm sermaye artışı açıkcası başka bir şey düşüneceklerini pek sanmıyorum. Tabi artık SPK'ya BB'den çıkıldığına dair resmi açıklama gelmeden inanmamak gerektiğini öğrendim kendi adıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt