Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.547
- 12.546
- 2.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir beraberlik toleransımız olabilir, bodrum maçı için içimde kötü bir his var ancak fenerin de bu periyotta bjk karşısında mağlubiyet alacağını düşünüyorum.Devre sonuna kadar full kazanarak gideriz gibi duruyor sivasi gecersek diger maclar tam 3 puanlik
Trabzon Kayseri Goztepe Basak
Bu seri daha kolay bir seri
Trabzon ve Basak acinacak haldeler
Goztepe Ve Trabzon icerde Basakta zaten istanbulda bir tek kayseri deplasmani onlarda kotu takim
Ilk devre 18 mac 1 bay 17 Galibiyet 1 beraberlik yaptigimiz an herkesin gardi duser bu seride fenerde takilir bir iki macta umarim
O tolerans araliktaki sivas macinda kullanilmalibir beraberlik toleransımız olabilir, bodrum maçı için içimde kötü bir his var ancak fenerin de bu periyotta bjk karşısında mağlubiyet alacağını düşünüyorum.
Samsun, Göztepe, bjk, Eyup. Dediğin gibi full odak ile çıkmalıyızİkinci yarı çok deplasman olacak hazır yakalamışken herkesi yenip puan kaybı lüksü oluşturmalıyız
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Samsun, Göztepe, bjk, Eyup. Dediğin gibi full odak ile çıkmalıyız
Bu yarı oynamamak daha iyi, muhtemelen bu takımların hepsi o dönem bu kadar formda olmayacaklar
Çok deplasman varken zaten AL'de ilk 8'in önemi artiyor: ilk 8 demek, play-offlar'i es geçmek, yani 2 hafta arasi maçi es geçmek demektir. Çok önemli.İkinci yarı çok deplasman olacak hazır yakalamışken herkesi yenip puan kaybı lüksü oluşturmalıyız
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalan haber arsenal 70 milyon pound verdi kabil etmediler 100 milyondan aşağıya gitmyecekgyökereş i 60 a veriyomus lizbon
gyökereş-osimen 2’lisi yakisir GS mize
niye kanat kovalıyoruz enteresan
Sallai ile ayı tip oyuncular değil sanki. Arias'ta bir çok mevkide oynayan biri herhalde milli takımda izledim kendisini sadece orada kanat oynadığı bazı anlar olsa da merkezde görmüştüm ben kendisini. 8-10- kanat- kanat bek gibi bir çok mevkide oynamış biri. Zİyech yerine gibi daha çok.sallaiyi neden aldik ozaman yaw
ayni tip oyuncu