Çift forvet bizim için riskli bence kanks yav

4-2-3-1 ile güzel 1 şekilde gidiyoduk.*Sallai'ye o kadar bonservis ve maaş verilecek 1 oyuncu değildi.Ben yine aynısını söylüyom Gabriel Sara'yı Mertens sonrası 10 Numara'da kullanmak daha iyi olur.8 Numara'ya da 1 transfer yaparız..
<- goreceli elbette ->
^dar kadro da^ cift forvet risk teskil ediyor kanimca.istisnalar disinda.
4231 okan buruk futbolunda hoca nin en tuttugu ve verim aldigi sampiyonluklar kazandigi kurulum. bildigi yoldan ilerlemesi, oyun pratiginin guncelli yapilanmasi, taktik matematiginin belli bir sablona oturmasi ile devam etmesi -normal anlasilir bir karar teknik adam nezninde . velhasil , -rakipler hoca nin bu pratigini *cozemedigi *surece - 4231 albeniligini korur hoca ozelinde. bencede.
diger yandan, farkli kurulumlar icin de kaliteli bir core kadromuz mevcut. uzerine bir kac ekleme ile ideal 11i b plani icin de ele alabilir hoca . spurs bu baglamda minik bir yansima idi . uzun sureli bunu yansitmak icin de tam ve genis kadro dogru profiller kadro da olmali .
ozellikle *3lude prototipler den biri nin alternatigi olmadiginda sistem zorlaniyor. *inter bu denklemi en dogru uygulayan takimdir nazarimda.
diger yandan,
* sallai denklemin de senle ayriliyoruz muratcim .
<-alinirken, asagida belirttigim kismi, genel gozlem nacizane yorumumda ozellikle vurgulamistim ; kilit nuans, -takim oyunu icin- nokta atisi -dogru profil- .
mevcut bolge de performansindan hoca ve taraftarlarimiz memnun elbette.halen tam kapasine gelmedi. 60, 65 . bunun ustune cikmasini ,sezonun 2.yarisinda sara tarafindan sinyali verilir kanaatindeyim,80, 85e ciktiginda elde tutmak zor olur. ki, alinirken de beklentim su idi ; dikis tutar,uyum saglar, uzun yillar bizle kalir.
ekstra olarak,
diger yandan sara & mertens denklemine katiliyorum. ki, sara alinmasi gundemde oldugunda bu noktayi bold yorumlamistim basliklarda . fundamental gucu yuksek oldugundan & versatile derinlikli oldugundan, -hibrid kafada, hoca lucas ile yan yana oynatiyor .
bu bir nevi - luks bir kart . o gunku detay gozlem yorumumda, brezilya doneminden kendisine guvendigimden mutevvelit, gerektigin de orta nin her yerinde ve dahasi bek bolgesinde bile oynamisligi ve oynayabilmesi ile modern futbolcu nun bold tanimi gibi , her daim kendini guncelleyen ^ 708090lar brezilya familyasi *tipolojisi nin gunumuzdeki saf guncel izdusumu ^ .
cogu renkdasimiza farkli gelebilir ; birakana kadar bizle olmasini istedigim degerimiz . keza ,muslera sonrasi takim kaptanligi icin nacizane tercihlerimde kendisi, lucas, davinson 3lusu nacizane onceligim. samimi temennim 3u de takimda uzun yillar kalmalari yonunde . bu tur mekanik,istikrarli, derinlikli prototip saf yetenekler de diger one cikan nuanslar , sade puru pak isini yapan ,ful konsantre oyuncularin kolay gelmedigi . skalalari yuksek .
(mertens,muslera yakin donemde birakacagindan ayri tuttum) . icardi nin durumu da tam net degil,sakatlik ve ozel yasami dolayli . osimhen keza kisa mi uzun vadeli mi devam edilecek ,muallakta oldugundan ayri tuttum.
tum bunlar goreceli elbette .
saygi ve selamlar .