GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin'den voleybolcu ve basketbolcu getirelim. Osimhen'e sponsor olsunlar bir tane de futbol takımına oyuncu alalım gönülleri olsun. Her transfer dönemi bir sağ bek, sol bek vs. versinler normalde de öyle bir sirkülasyon var zaten. :asd:

Çin'den voleybolcu ve basketbolcu getirelim. Osimhen'e sponsor olsunlar bir tane de futbol takımına oyuncu alalım gönülleri olsun. Her transfer dönemi bir sağ bek, sol bek vs. versinler normalde de öyle bir sirkülasyon var zaten. :asd:
Kadın baskete Çinli bir pivot geldi zaten. Oynuyordu bugün. Li Yueru mu ne.

Kadın voleybolda sağlam çinliler var al getir üçünü

Li yingying
Wang yuanyuan
Yuan xinyue

Geçmiş sayfalarda konuşulmuş da.
Rafa silva denilen adam sprint attığında halı sahadaki dayılar gibi çömelip nabız düzenliyor.
1-2-3-5 heçen avrupa maçında herif ilk yarı her koşudan sonra çömeldi yav.
Seneye futbolu bırakır

Geçmiş sayfalarda konuşulmuş da.
Rafa silva denilen adam sprint attığında halı sahadaki dayılar gibi çömelip nabız düzenliyor.
1-2-3-5 heçen avrupa maçında herif ilk yarı her koşudan sonra çömeldi yav.
Seneye futbolu bırakır
Fbye çaksın da ne bok yiyosa yesin

1000095274.webp

Suudi Arabistan Ligi'nde 30 Kasım Cumartesi günü:
Al Shabab-Al Hilal -
Al Shabab (Vitor Pereira) - Al Hilal (Jorge Jesus)

Hakem: Halil Umut Meler

Bu nasıl bir trio lan.

Bu ligin geçerliği yok değil mi dallama bunak.

Şu ariastan kurtuluş yok mu illa çakacaklar mı bunu bize yav imdattt diye bagıralım mı ne yapalım

Beyler cok ilginc birsey oldu. Arkadas halı saha macini izlemem icin beni davet etti. Isinirken bende sahada bir iki sut cektim ama sut gucümün interdeki adriano kadar güçlü olduğunu söylediler.

37 yaşındayım bu saatten sonra bu yetenek bir işime yarar mı? Kilomda baya var :((((

Beyler cok ilginc birsey oldu. Arkadas halı saha macini izlemem icin beni davet etti. Isinirken bende sahada bir iki sut cektim ama sut gucümün interdeki adriano kadar güçlü olduğunu söylediler.

37 yaşındayım bu saatten sonra bu yetenek bir işime yarar mı? Kilomda baya var :((((
2 seneye mbappe ile ballodor için yarışırsın doruğum

Sevilay barcoyu yollamak istiyomus git kirala işte hayatının fırsatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt