GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet jacobs oynadigi zamanda iyi herif etkisini belli ediyor ama saha çıkamadıktan sonra önemi kalmiyor ve öyle gibide onu o yüzden ekledim. Sallai de jelertin 1 tik ustu derim.

Bilmiyorum o herifi knk bana kazık gibi geliyor izlemedim ama. Jacobs dedigim gibi sahaya cıkmadıktan sonra sorun evet 10 numara lazim ama kanatta lazım bu takıma onun için ariası mi ekledin oraya
Arias kanat diye alınabilir ama ben herifi çözemedim mevkisi ne, milli takımda ortasahada göbekte oynuyor kulüpte kanatta 10da, skorerliği nasıl necidir bilmiyorum ama bana sağlam bi herif gibi geliyor

O alınmalı bu alınmalı. Yığınla transfer yapiyoruz hepsi karavana. Önce sportif direktör alınmalı. Emre utkucan ayhan akman ile olacak is degil bu. 10 tane daha sol bek sag bek alsak olmayacak belli.
Okan hoca olmasa takım coktan çökmüştü

O alınmalı bu alınmalı. Yığınla transfer yapiyoruz hepsi karavana. Önce sportif direktör alınmalı. Emre utkucan ayhan akman ile olacak is degil bu. 10 tane daha sol bek sag bek alsak olmayacak belli.
Okan hoca olmasa takım coktan çökmüştü
öyle olmalı ama bizim ülkede sportif direktör gelince hocalar kendilerini rahat hissetmiyor
üzerinde başka bir karar verici olmasına alışık değiller
okan'ı da bozma ihtimalimiz var o hamleyle

öyle olmalı ama bizim ülkede sportif direktör gelince hocalar kendilerini rahat hissetmiyor
üzerinde başka bir karar verici olmasına alışık değiller
okan'ı da bozma ihtimalimiz var o hamleyle
Cok basit bir denklem olacak, saha tamamen hoca. Transfer SD'de aksi durumda 50 tane sol bek alırsın. Hocanin gorevi oyuncu izlemek oyuncu bulmak degil

Candaş Tolga Işık: " Başkan Hüseyin Yücel ile herhangi bir görüşme daha olacak mı?"

Sergen Yalçın: "Hüseyin Yücel ile konuştuk. Bu ortamın, bu kaosun içinde bulunmak istemiyorum, kusura bakmayın dedim. Olmaz yani bu ortamın içerisinde."

Bu takımdaki istisnasız herkesin tek tek ters ayağıyla pas ve şut çalışması lazım. Dominant ayağının tersine top gelen herkes maymuna dönüyor.

1 hafta berbat gecer artik. Tek eglence f.bahceye umudu bagladik, ama hakemler sagolsun izin vermezler eglenmemize

Devre arası 3 yabancı 2-3 tanede yerli oyuncu lazım. Ziyech, Kerem, Nelsson, Yusuf gibi isimlere güle güle denmeli. Ahmet Kutucu, Ahmetcan Kaplan, yerli sol bek ve 3 tane dinamik, hızlı, ikili mücadelede iyi yabancı alıp biraz taze kan koymak lazım. Okan hocanın da Jelert'i kazanması oynatması lazım.

Devre arası 3 yabancı 2-3 tanede yerli oyuncu lazım. Ziyech, Kerem, Nelsson, Yusuf gibi isimlere güle güle denmeli. Ahmet Kutucu, Ahmetcan Kaplan, yerli sol bek ve 3 tane dinamik, hızlı, ikili mücadelede iyi yabancı alıp biraz taze kan koymak lazım. Okan hocanın da Jelert'i kazanması oynatması lazım.
Dedigine katılıyorum ama alınacak oyuncular sallai seviyesi olacaksa yandık

olma ihtimali nedir?

bu forumda bazen sinir bozucu da olsa ( doğru olduğu için ) en realist yorumları @Uğur İz yapıyor.Bizim hemen avrupayı salmamız lazım, sakatlarımız kısa süreli sakat değil, her avrupa dönüşü puan kaybı olacak

Metehan ve nelsondan bir yol olmaz öncelikle sağlam.bir stoper sol bek ve belkide en elzemi elleri olan bir kaleci almalıyız.Olursa kanat ama stoper sol bek ve kaleci şart.Muslera daha kaç maç yakacak bizi.Bu metehandan da bir.yol olmaz kağnı gibi apodan yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt