- 1 Mayıs 2018
- 57.825
- 48.600
- 3.873
transfer için şimdiden çalışmalar başlamalı
bu takım sezonu bitiremez.
karavana atarsak yanarız.
kes sesini hain herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer için şimdiden çalışmalar başlamalı
bu takım sezonu bitiremez.
karavana atarsak yanarız.
Arias kanat diye alınabilir ama ben herifi çözemedim mevkisi ne, milli takımda ortasahada göbekte oynuyor kulüpte kanatta 10da, skorerliği nasıl necidir bilmiyorum ama bana sağlam bi herif gibi geliyorEvet jacobs oynadigi zamanda iyi herif etkisini belli ediyor ama saha çıkamadıktan sonra önemi kalmiyor ve öyle gibide onu o yüzden ekledim. Sallai de jelertin 1 tik ustu derim.
Bilmiyorum o herifi knk bana kazık gibi geliyor izlemedim ama. Jacobs dedigim gibi sahaya cıkmadıktan sonra sorun evet 10 numara lazim ama kanatta lazım bu takıma onun için ariası mi ekledin oraya
Jelert oynasın artık. Kimse kalmadı geride. Sallai'yi sağ bek mi yapsak ne yapsak. Bodrum'da sol bek oynadı 2. yarı
Isim var mi aklında buna benzerOnyekuru tarzı ama onun daha fiziklisi ve şutu olan bi kanat alınmalı
öyle olmalı ama bizim ülkede sportif direktör gelince hocalar kendilerini rahat hissetmiyorO alınmalı bu alınmalı. Yığınla transfer yapiyoruz hepsi karavana. Önce sportif direktör alınmalı. Emre utkucan ayhan akman ile olacak is degil bu. 10 tane daha sol bek sag bek alsak olmayacak belli.
Okan hoca olmasa takım coktan çökmüştü
Cok basit bir denklem olacak, saha tamamen hoca. Transfer SD'de aksi durumda 50 tane sol bek alırsın. Hocanin gorevi oyuncu izlemek oyuncu bulmak degilöyle olmalı ama bizim ülkede sportif direktör gelince hocalar kendilerini rahat hissetmiyor
üzerinde başka bir karar verici olmasına alışık değiller
okan'ı da bozma ihtimalimiz var o hamleyle
leaoOnyekuru tarzı ama onun daha fiziklisi ve şutu olan bi kanat alınmalı
Selçuk İnan da güvenilecek biri degil.ligde ikinci bi akhisar yok senelerdir1 hafta berbat gecer artik. Tek eglence f.bahceye umudu bagladik, ama hakemler sagolsun izin vermezler eglenmemize
Dedigine katılıyorum ama alınacak oyuncular sallai seviyesi olacaksa yandıkDevre arası 3 yabancı 2-3 tanede yerli oyuncu lazım. Ziyech, Kerem, Nelsson, Yusuf gibi isimlere güle güle denmeli. Ahmet Kutucu, Ahmetcan Kaplan, yerli sol bek ve 3 tane dinamik, hızlı, ikili mücadelede iyi yabancı alıp biraz taze kan koymak lazım. Okan hocanın da Jelert'i kazanması oynatması lazım.
olma ihtimali nedir?Devre arası 3 yabancı 2-3 tanede yerli oyuncu lazım. Ziyech, Kerem, Nelsson, Yusuf gibi isimlere güle güle denmeli. Ahmet Kutucu, Ahmetcan Kaplan, yerli sol bek ve 3 tane dinamik, hızlı, ikili mücadelede iyi yabancı alıp biraz taze kan koymak lazım. Okan hocanın da Jelert'i kazanması oynatması lazım.
Sanmıyorum maks 3 oyuncu alınır.olma ihtimali nedir?