GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolu bırakacağım
Gerek yok yaşlanmaya

3 lu sistemde ısrar edeceksek bence 343 ü de denememiz lazım özellikle yunustan aldıiımız verimi arttırmak için mesela arias gelirse ben bu arada leverkusen tarzı bir 343 sistemine geçceğimizi düşübüyorum yunus ve arias orta sahalaşır kanat bekler jacobs ve barış da tamamıyla kullanır o bölgeleri

Bu kadar kırılmış rekorlar var iken, bir beraberliğe canımızı çok sıkmamızın tek sebebi, hakemler tarafından kollanan bir camianın olması. Biz puan kaybettikçe onlar daha çok kollanacak. Adil bir ortam olsa zaten şuan puan farkı 12 filandı.

Ben bu kesif ekibine hic guvenmiyorum. Yonetime zaten guvenmiyorum. Parayi basmadan transfer yapamayiz.

Bir not ta taraftara. Karalar baglayacak bir durum yok. Ligde oynayacak 23 mac daha var. Toparlanip onumuze bakicaz.

Moralimiz bozuldu dogal olarak ama hala lideriz

Gecen sezon sivas deplasmaninda berabere kaldiktan sonra da sampiyonlugu kaybettigimizi iddia edenler olmustu

Son 2 sampiyonlukta geriden gelerek sampiyon olduk ligde ocak ayindan itibaren öne geciyorduk,bu sezon ise ligin basindan bu yana lideriz

Yani olumsuz hava olusturmaya gerek yok

Moralimiz bozuldu dogal olarak ama hala lideriz

Gecen sezon sivas deplasmaninda berabere kaldiktan sonra da sampiyonlugu kaybettigimizi iddia edenler olmustu

Son 2 sampiyonlukta geriden gelerek sampiyon olduk ligde ocak ayindan itibaren öne geciyorduk,bu sezon ise ligin basindan bu yana lideriz

Yani olumsuz hava olusturmaya gerek yok
Benim zoruma giden ne yapıp edip bu şikecileri son haftalara kadar dibimizde tutmaları. Biz her sezon hakemleri de yenmek zorunda mıyız, her sezon aynı çile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt