GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir not ta taraftara. Karalar baglayacak bir durum yok. Ligde oynayacak 23 mac daha var. Toparlanip onumuze bakicaz.
Haklısın yaw sanki 20 puan geride miyiz? Neden karalar bağlayalım?

Yarın fb yense bile 3 puan öndeyiz yine + deplasmanda fb'ye 1-3 galip gelmişiz. Fb daha bize gelecek.

Avrupa ligi'ni de yedik bu arada. 3 maç kaldı sadece.

O kadar normal bir süreçten geçiyoruz ki, herkesin canını sıkan tek şey şu saçma sapan hakem ve var hakemi yönetimleri.

Fb kötü oynadığı bir maçta bile yenilmez gibi geliyor bize haklı olarak bu hakemler yüzünden. Zaten son anadolu mağlubiyetini taa 2 yıl önce almış bir takım.

Son düzenleme:
Hoca kötü
Futbolcular sakat

Hemen futbolu bilen alman hoca ile gelecek sezonun planlamasını yapalım

İçinden çıkmak çok zor

4-2-3-1 de olsa 3-4-1-2 de olsa ki bence kesinlikle ikincisi olmalı

Devre arası operasyonuyla kadro planlamasının içinden çıkmak çok zor

Her yere adam lazım delireceğim

Haklısın yaw sanki 20 puan geride miyiz? Neden karalar bağlayalım?

Yarın fb yense bile 3 puan öndeyiz yine + deplasmanda fb'ye 1-3 galip gelmişiz. Fb daha bize gelecek.

Avrupa ligi'ni de yedik bu arada. 3 maç kaldı sadece.

O kadar normal bir süreçten geçiyoruz ki, herkesin canını sıkan tek şey şu saçma sapan hakem ve var hakemi yönetimleri.

Fb kötü oynadığı bir maçta bile yenilmez gibi geliyor bize haklı olarak bu hakemler yüzünden. Zaten son anadolu mağlubiyetini taa 2 yıl önce almış bir takım.
Isi saha disina cekmek istemeleri dogal. Baska turlu kazanamiyorlar. Psikolojik savas tuzagina dusmemek lazim.

İçinden çıkmak çok zor

4-2-3-1 de olsa 3-4-1-2 de olsa ki bence kesinlikle ikincisi olmalı

Devre arası operasyonuyla kadro planlamasının içinden çıkmak çok zor

Her yere adam lazım delireceğim
2 sağlam bek alırsan ofansif kanatlarda kullanabileceğin enerjisi yüksek 3 adamın olur.
3lü defans dersen eğer bu sefer hem defans hem yedeği hemde koridoru kullanacak en az 1 adam lazım.
Sistem sıçınca da kanat oynayacak adam olmalılar.
Ben her maç eksta yorulan ve saçmalayan bir barış görmek istemiyorum.
O yoğun tempo üzerine bu maç sürekli git gel yapan ve caneri zoelayan üstüne 60 küsürüncü dakika mı neydi sprint atıp şut çeken barış görmek istemiyorum. Bu adam 100 metre git gel yapacağına sen geri yaslan bu adamı 50 metre sadece dikine koştur. Bunu yapacaksın ileriye gitsin gelsin geriye savunma yapsın. E anasının ali sami demiş adam.

Bu bir fantazi.
3-4-1-2’de üzerine zeki bir adamı alman lazım forvete. En az icardi kadar beyniyle oynayan adam olmalı.

Minimum oyuncuyla maximum verim alacak tek taktik var o da 4lü savunma çünkü iyi kötü 2-3 bek var zaten elimizde. + Berkan çıkıyor katkı veriyor. Karalar bağlamaya gerek yok. Önümüzdeki 3-4 hafta 4lü oynayacaksak zaten hiç farklı işlere girişmemek gerekir.

Devre arasına yapılacak hamleler de belli.
Jelert oynatılmayacak belli o zaman kiralanacak, Yusuf ve ziyech düşünülmüyor belli çağıracaksın ve orta yol bulunacak.

3 kişilik kontenjan olacak kafadan icardi bu seneye yetişmezse 4 adam almalısın sadece sayısal dezavantaj yaşamamak için.

Ne olması gerektiği de belli. Akıp giden bir kanat, 1 bek oyuncusu, forveti yedekleyecek iyi bir isim yada sallai forvete geçirilip bir kanat daha alacaksın.
Nelssonu da kazanmak zorundayız.
+1 olursa da bir stoper daha alıp önüne bakarsın

Bizim 2 penaltimiz verilmemis

eyubun de 1 penaltisi + davinsonun kirmizisi verilmemis

Hakemligin babadan ogula gectigi bir sistem mi olur boyle bir kepazelik var mi ya herifler çete resmen anasini satayim

Bizim 2 penaltimiz verilmemis

eyubun de 1 penaltisi + davinsonun kirmizisi verilmemis

Hakemligin babadan ogula gectigi bir sistem mi olur boyle bir kepazelik var mi ya herifler çete resmen anasini satayim

+ ilk gollerinden önce Sallai'ye faul var.

Bu hakemin bir daha süper ligde maç yönetmemesi gerekir normal şartlarda.

Yapı mapı dedikleri şeyin özeti işte; hayır Fener hakemi satın almış demeyeceğim. Daha kötüsü çünkü. Ortada bir satın alınma yok. Buna rağmen sonuç bu. Niye? Çünkü memleketin her yerinde çürümüşlük var. Üniversite'de torpille hoca olan 1 tane makalesi bile olmayan akademisyenlerden tut, onun bunun akrabası tanıdığı diye süper lige hakemlik yapanlar.

Memleketin her yerinde hak etmediği halde bi görev alan ve o görevde batırdığı için insanları çileden çıkaran on binlerce insan var.

Düşün ki bi fırın açmışsın ama fırıncılık nedir, ekmek nasıl pişer bilmiyorsun. Bi ekmek yapıyorsun allaha emanet. Belediyede de birkaç tanıdığın var, diyorsun ki benim olduğum sokağa başka fırın açılmasın, buna izin verilmesin bi şekilde, sadece benden ekmek alısın ki çok para kazanayım.

+ ilk gollerinden önce Sallai'ye faul var.

Bu hakemin bir daha süper ligde maç yönetmemesi gerekir normal şartlarda.

Yapı mapı dedikleri şeyin özeti işte; hayır Fener hakemi satın almış demeyeceğim. Daha kötüsü çünkü. Ortada bir satın alınma yok. Buna rağmen sonuç bu. Niye? Çünkü memleketin her yerinde çürümüşlük var. Üniversite'de torpille hoca olan 1 tane makalesi bile olmayan akademisyenlerden tut, onun bunun akrabası tanıdığı diye süper lige hakemlik yapanlar.

Memleketin her yerinde hak etmediği halde bi görev alan ve o görevde batırdığı için insanları çileden çıkaran on binlerce insan var.

Düşün ki bi fırın açmışsın ama fırıncılık nedir, ekmek nasıl pişer bilmiyorsun. Bi ekmek yapıyorsun allaha emanet. Belediyede de birkaç tanıdığın var, diyorsun ki benim olduğum sokağa başka fırın açılmasın, buna izin verilmesin bi şekilde, sadece benden ekmek alısın ki çok para kazanayım.
süper özet bravo :tbr:

bu şerefsizlerin bu babadan oğula geleneği bitirilmeli. gerekirse 10 sene yabancı hakem yönetsin sıfırdan yenileri yetişene kadar

Yattik kalktik saglam kafayla dusundum. Ṣampiyon olduk olmadik bu önemli degil, bu sene olamayiz seneye oluruz. Veya febe 4cu yildizi takmis bu da önemli degil

Benim canimi sikan bu kahpe duzen, bu yapilan pislik. Benim canimi sikan takimin bukadar gol kacirip kolay gol yemesi. Benim canimi sikan bukadar eksik takimi yenememek ve ṣerefsizlerin agzina laf vermek

Yattik kalktik saglam kafayla dusundum. Ṣampiyon olduk olmadik bu önemli degil, bu sene olamayiz seneye oluruz. Veya febe 4cu yildizi takmis bu da önemli degil

Benim canimi sikan bu kahpe duzen, bu yapilan pislik. Benim canimi sikan takimin bukadar gol kacirip kolay gol yemesi. Benim canimi sikan bukadar eksik takimi yenememek ve ṣerefsizlerin agzina laf vermek
Okadar pozisyon buluyon Atacan abi topu kaleciye nisanlamayacan. Yediğimiz goller komedi zaten. Muslera üstüne gelen topa yatıyor zaten. Hele 2. Gol bukadar rahat yenmez. Şansızlık değil yani olay aptallık. Sizde daha kaliteli takım biziz

Üçlü sistem olmuyor her maç goller yiyip pozisyonlar veriyoruz üstüne barış ve yunusun da verimi düşüyor icardiyle osimheni beraber oynatmak için bu sisteme geçilmişti ama artık icardi yok o zaman bu sistemde ısrar etmenin anlami da yok eski sisteme geri dönüş yapmak lazım 4-2-3-1 daha uygun defansif açıdan önemli olan gol yememek atmayı nasıl olsa bir şekilde atıyoruz

Dünkü puan kaybı çok ekstra oldu yaw.

Bu işi ya fb'in ekstra bir iç saha puan kaybı ya da bizim ekstra bir deplasman galibiyeti almamız temizler.

Takım çok fazla error veriyor. Sezon başından beri hemde, yeni değil. Bir kaç güzel oynadığımız maç var. Tottenham, ifb maçları gibi ama genel olarak pek beğenmedim bu sezon futbolu. Saçma sapan bir sistem değişikliğine gittik, takım çok sakatlık verdi. Açıkçası ben önümüzdeki haftalarda daha da ekstra puan kayıpları bekliyorum. Bu kadar saçmalığa göre yine iyi puan toplamışız. Ama sakatlıklarla beraber artık işimiz zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt