- 5 Eylül 2014
- 85.298
- 71.348
- 4.513
sal beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sal beni
Haklısın yaw sanki 20 puan geride miyiz? Neden karalar bağlayalım?Bir not ta taraftara. Karalar baglayacak bir durum yok. Ligde oynayacak 23 mac daha var. Toparlanip onumuze bakicaz.
Burada futbol oynamiyoruz ki resmen savaş veriyoruz normalde 2 kez puan kaybında cok dert etmemen gerekiyor ama karsıda rakip yok bunu takip etmek insanı mental olarak yoran kısım zatenfutbol denen sporun allah belasını versin
Isi saha disina cekmek istemeleri dogal. Baska turlu kazanamiyorlar. Psikolojik savas tuzagina dusmemek lazim.Haklısın yaw sanki 20 puan geride miyiz? Neden karalar bağlayalım?
Yarın fb yense bile 3 puan öndeyiz yine + deplasmanda fb'ye 1-3 galip gelmişiz. Fb daha bize gelecek.
Avrupa ligi'ni de yedik bu arada. 3 maç kaldı sadece.
O kadar normal bir süreçten geçiyoruz ki, herkesin canını sıkan tek şey şu saçma sapan hakem ve var hakemi yönetimleri.
Fb kötü oynadığı bir maçta bile yenilmez gibi geliyor bize haklı olarak bu hakemler yüzünden. Zaten son anadolu mağlubiyetini taa 2 yıl önce almış bir takım.
2 sağlam bek alırsan ofansif kanatlarda kullanabileceğin enerjisi yüksek 3 adamın olur.İçinden çıkmak çok zor
4-2-3-1 de olsa 3-4-1-2 de olsa ki bence kesinlikle ikincisi olmalı
Devre arası operasyonuyla kadro planlamasının içinden çıkmak çok zor
Her yere adam lazım delireceğim
Bizim 2 penaltimiz verilmemis
eyubun de 1 penaltisi + davinsonun kirmizisi verilmemis
Hakemligin babadan ogula gectigi bir sistem mi olur boyle bir kepazelik var mi ya herifler çete resmen anasini satayim
süper özet bravo+ ilk gollerinden önce Sallai'ye faul var.
Bu hakemin bir daha süper ligde maç yönetmemesi gerekir normal şartlarda.
Yapı mapı dedikleri şeyin özeti işte; hayır Fener hakemi satın almış demeyeceğim. Daha kötüsü çünkü. Ortada bir satın alınma yok. Buna rağmen sonuç bu. Niye? Çünkü memleketin her yerinde çürümüşlük var. Üniversite'de torpille hoca olan 1 tane makalesi bile olmayan akademisyenlerden tut, onun bunun akrabası tanıdığı diye süper lige hakemlik yapanlar.
Memleketin her yerinde hak etmediği halde bi görev alan ve o görevde batırdığı için insanları çileden çıkaran on binlerce insan var.
Düşün ki bi fırın açmışsın ama fırıncılık nedir, ekmek nasıl pişer bilmiyorsun. Bi ekmek yapıyorsun allaha emanet. Belediyede de birkaç tanıdığın var, diyorsun ki benim olduğum sokağa başka fırın açılmasın, buna izin verilmesin bi şekilde, sadece benden ekmek alısın ki çok para kazanayım.

Okadar pozisyon buluyon Atacan abi topu kaleciye nisanlamayacan. Yediğimiz goller komedi zaten. Muslera üstüne gelen topa yatıyor zaten. Hele 2. Gol bukadar rahat yenmez. Şansızlık değil yani olay aptallık. Sizde daha kaliteli takım bizizYattik kalktik saglam kafayla dusundum. Ṣampiyon olduk olmadik bu önemli degil, bu sene olamayiz seneye oluruz. Veya febe 4cu yildizi takmis bu da önemli degil
Benim canimi sikan bu kahpe duzen, bu yapilan pislik. Benim canimi sikan takimin bukadar gol kacirip kolay gol yemesi. Benim canimi sikan bukadar eksik takimi yenememek ve ṣerefsizlerin agzina laf vermek
Sivas dep GDünkü puan kaybı çok ekstra oldu yaw.
Bu işi ya fb'in ekstra bir iç saha puan kaybı ya da bizim ekstra bir deplasman galibiyeti almamız temizler.