GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi oynayıp kazanamadığımız maçlar üzüyor be rengim. Bodrum maçına göre çok daha iyiydik. Hakkımız yenmesine hiç girmiyorum.
İşte bunun farkında olabilmek çok önemli renktaşım. Bodrum maçında hücum tarafında çok daha kötüydük. Üstüne 90+ da Gökdeniz 'in şutu direkten çıktı.

Mesela Bodrum maçında o şut direkten çıktığı için başarılıydık da Eyüp maçında yaklaşık 5 xG üretmiş, rakip kalecinin 12 kurtarış yaptığı 28 şut çektiğimiz maçta kalemize gelen 3 şuttan 2 tanesi gol olduğu için başarısız mıyız?

Çok fazla skor odaklı olmamak gerekiyor.Tamam puan kaybı kötü oldu ama dün izlediğim takımdan Bodrum maçına göre çok daha memnunum açıkçası

Biz taraftarız izlediğimiz takıma hücum oyununa bakalım biraz da, dün hayatımda gördüğüm en kötü hakem olan Oğuzhan Çakır'ın adaletsiz her iki takımın da hakkını yediği bir maç vardı. Haydi her şeyi bir kenara bırakıyorum Osimhen 'in Barış'ın Kerem 'in Jelert 'in Batsuayi 'nin kaçırdıkları filan bir kenara ceza sahasında Osimhen 'e net bir müdahale var onun haricinde hava topuna çıkarken rakip iki eliyle Barış'a sarılıp net şekide hava topuna çıkmasına engel oluyor penaltı çalınmıyor

İşte bunun farkında olabilmek çok önemli renktaşım. Bodrum maçında hücum tarafında çok daha kötüydük. Üstüne 90+ da Gökdeniz 'in şutu direkten çıktı.

Mesela Bodrum maçında o şut direkten çıktığı için başarılıydık da Eyüp maçında yaklaşık 5 xG üretmiş, rakip kalecinin 12 kurtarış yaptığı 28 şut çektiğimiz maçta kalemize gelen 3 şuttan 2 tanesi gol olduğu için başarısız mıyız?

Çok fazla skor odaklı olmamak gerekiyor.Tamam puan kaybı kötü oldu ama dün izlediğim takımdan Bodrum maçına göre çok daha memnunum açıkçası

Biz taraftarız izlediğimiz takıma hücum oyununa bakalım biraz da, dün hayatımda gördüğüm en kötü hakem olan Oğuzhan Çakır'ın adaletsiz her iki takımın da hakkını yediği bir maç vardı. Haydi her şeyi bir kenara bırakıyorum Osimhen 'in Barış'ın Kerem 'in Jelert 'in Batsuayi 'nin kaçırdıkları filan bir kenara ceza sahasında Osimhen 'e net bir müdahale var onun haricinde hava topuna çıkarken rakip iki eliyle Barış'a sarılıp net şekide hava topuna çıkmasına engel oluyor penaltı çalınmıyor
Futbolu bilmiyor

IMG_1143.webp

Bu kim yav

Sivas’a da koyacagiz,onlari destekleyen kani bozuk ahlaksiz insalara da koyacagiz

Rahat olun

Enes,tespitlerin ve pozitif düşünmen mantıklı ve doğru aslında ama bizim taraftarı uzenmi desem yada geren şey aslında bizim oyunumuz yada takımdan ziyade fenerin geçen seneye göre daha kötü ve defansif bir oyuna rağmen puan kaybetmemesi bir şekilde ya hakemle yada inanılmaz bir şansla puanlar almaları yani etraftaki galatasaraylilardan çokça duyuyorum abi biz onlar gibi defansif oynasak az uretsek heralde 5 6.sirada filan olurduk diye hayiflaniyor insanlar yani biz cok iyi oynasak bile puan birakabiliyoruz ama onlar vasat oyunlarıyla bile puan alıyorlar diye çokça duyuyorum ,yoksa başkan ve yönetim harici hoca ve takıma güven var bence

Abdulkerimin sakatligin asiri uzun olmamasi cok iyi oldu

Bu jakobs ne zmn donuyo ya

sevgili hakan ,

iyi kotu den bagimsiz , inter ozelinde, takip ettigim kadariyla ,
inter yerel kaynaklari dolayli ; correa degilde , arnoutovic ile ciddi ilgilendigimizi okumustum bir kac gun once....

arno ; oynama suresi olarak 4. veya 5. secenek . ayrilmasi buyuk olasilik .
burada sorun, oyuncu nun yasi. 35 olmasi lazim.
yarim sezon goturur bir mantikla, hoca isterse -sasirmam.
gelirse,yarim devre mertens,yarim da kendisi oynar. ikisini bir arada mevcut 11 kaldirmaz zannimca.

correa tipoloji olarak arno dan cok farkli .

bizden bagimsiz - ikisi de ozellikleri dolayli begendigim oyunculardir.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar.

Bu maçta kimseyi eleştiremem ya. Bildiğin hakem geldi art niyetlice katletti. Puan alabilmemiz bile mucize. Hoca belki erken müdahale etse farklı olur muydu, bilinmez. Hakem böyleyken bu konuşulmamalı artık.

Enes,tespitlerin ve pozitif düşünmen mantıklı ve doğru aslında ama bizim taraftarı uzenmi desem yada geren şey aslında bizim oyunumuz yada takımdan ziyade fenerin geçen seneye göre daha kötü ve defansif bir oyuna rağmen puan kaybetmemesi bir şekilde ya hakemle yada inanılmaz bir şansla puanlar almaları yani etraftaki galatasaraylilardan çokça duyuyorum abi biz onlar gibi defansif oynasak az uretsek heralde 5 6.sirada filan olurduk diye hayiflaniyor insanlar yani biz cok iyi oynasak bile puan birakabiliyoruz ama onlar vasat oyunlarıyla bile puan alıyorlar diye çokça duyuyorum ,yoksa başkan ve yönetim harici hoca ve takıma güven var bence
Maalesef adil bir yarış olmuyor renktaşım sonuna kadar haklısın, ama şöyle bişey de var son 2 yıldır bundan daha normal miydi ortam? Belki daha kötüsü bile yapılıyordu Fenerbahçe 'nin penaltı jokeri 90+ gol jokeriyle filan kaç hafta taşındı şampiyonluk yarışında? Mesela geçen sene üst üste 3 iç saha maçında VAR hakemlerinin uydurduğu 3 penaltı vardı (Alanya-Kasımpaşa ve Pendik) ki bunların hepsi %100 uydurma penaltılar ve hepsi de ya Fenerbahçe 1-0 gerideyken ya skor 1-1 devam ederken 88-90. dakikalar civarında oluyordu ne hikmetse

O gün de aynı şeyi söyledim bugün de aynı şeyi söylüyorum renktaşım, herkesin adaleti şaşar Allah 'ın adaleti şaşmaz. Geçen sene Erkan Engin veya Emre Malok 'du bu sene Oğuzhan Çakır olur kötü niyetli hakemin adı bu düzen değişmez ama adım kadar eminim nasıl ki son 2 senedir kirli oyunları hiçbir işe yaramadı bu sene de hiçbir işe yaramayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt