- 5 Şubat 2013
- 15.497
- 2.680
- 1.828
bosuna ilklerin takimi degiliz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya gerçekten o kadar kötü bir hakem vardı ki dün sahada maçın sonucu umrumda değil açıkçası. Hakem Oğuzhan Çakır ve VAR da oturan Erkan Engin denilen art niyetliler nasıl isterse maçın sonucu öyle belirlendi çünküBu maçta kimseyi eleştiremem ya. Bildiğin hakem geldi art niyetlice katletti. Puan alabilmemiz bile mucize. Hoca belki erken müdahale etse farklı olur muydu, bilinmez. Hakem böyleyken bu konuşulmamalı artık.
bende, bu kadar gol kaciran baska bir takim yok dünyadaUtandım.
Gotu boklu Berke'yi kral yaptik yaw. Herifin suratini kirdik kurtarmaya devam etti. Ne vaadettilerse.
Aslinda bir doping testi ve babasinin (varsa eger) banka hesabi sorusturmasi yapilsa iyi olur.Kutsal kitapta yazmasına rağmen vaad edilen topraklar için bu kadar çabalamıyorlar lan
Berkenin belki 2 tane iyi kurtarisi vardi. Oyuncularin gol atmak yerine kalecinin üstüne ve yüzüne sut cekmeyi tercih ediyorsa, her kaleci iyi görünür.
Neredeydin yok oluyorsun puan kaybında
Yarin mahkemeye başvurmaya gidiyorum.soyisminizi değiştirelim rtaş
bosuna ilklerin takimi degiliz
Antep bugün malum takımdan puan alırsa soyadımı 1 haftalığına koç yapacağım üstad. %0 ihtimal olduğu için rahat konuşuyorum tabisoyisminizi değiştirelim rtaş
Herif stoper jelert ne alaka dun apo sakatlandi diye burhan sıkmıs bir tane stoper haberi iste dogru bile degildir .dgüzel. Ajax'ta berbat bir sekilde devam ediyor. bu haliyle Jelert'ten bile az oynar bizde.
Herif yere yatmış,bacağına nisanliyolarBerkenin belki 2 tane iyi kurtarisi vardi. Oyuncularin gol atmak yerine kalecinin üstüne ve yüzüne sut cekmeyi tercih ediyorsa, her kaleci iyi görünür.
İlişkileri var üstatsoyisminizi değiştirelim rtaş
Büyü yok.aldigimiz etkiler biraz laubalilik içeriyor bu donemEkibimize yalı çocuğu tarafından büyü yapıldığı ihtimali hayli yüksek. Bu kaçıncı maç kamyonla gol kaçırdığımız. Böyle bir saçmalık olamaz
Herif stoper jelert ne alaka dun apo sakatlandi diye burhan sıkmıs bir tane stoper haberi iste dogru bile degildir .d