- 6 Eylül 2014
- 93.840
- 64.624
- 4.608
Şu 1. Golü amatör kaleci yemezdiDün 1 şut 2 gol gibiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu 1. Golü amatör kaleci yemezdiDün 1 şut 2 gol gibiydi
Hocaya yardımcı hoca degil de sportif direktor şartekibimiz bu gidişle sadece xg şampiyonu olacak gibi acil devre arası 5 transfer ve okan hocanın ekibe yardımcı hoca.
Kaleci işi sıkıntı iş. Mevcut takımında iyi olan kaleci alsan bile uyumu, lige alışması, defans ile iletişimi sağlaması gibi şeyler belirleyici olacak. O noktada yapacağımız tercihi merak ediyorum.Fenerliler senelerce şey dediler, kalemize gelen ilk top gol oluyor, bende garipsiyordum ama anlıyorum şimdi, kalene gelen ilk top gol olunca maçları zor bela zorlaya zorlaya kazanmak istiyorsun.İlk top gol olunca mal gibi kalıyorsun işte.
Kaleci işi sıkıntı iş. Mevcut takımında iyi olan kaleci alsan bile uyumu, lige alışması, defans ile iletişimi sağlaması gibi şeyler belirleyici olacak. O noktada yapacağımız tercihi merak ediyorum.
Bahsettiğin Muslera bu sezonki Muslera önceki Muslera'ya yakın bir kaleci bulmamız lazım. Aklıma Leo Franco, Zapata'lar geliyor.Bu kadar korkmaya gerek yok, muslera her geleni yiyiyor zaten, gidip eray işcan falan almayacaksak ortalama bir kaleci bile bir performans verir, kalkıp prime muslera bulacak değiliz