GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şemsiye mi değil mi için daha erken sonuçta çok genç bir oyuncu. Jelert'in CV'si bence gelmesi için okeydi ve bu kadar az süre alması hata. Lakin şunu dersen biz ilk 11'e sağ bek aldık oyuncu rotasyona bile sokulmuyor bu durumda ise neden bu oyuncu alındı daha hazır biri alınırdı dersen %100 haklısın.
Genç menç ama kazık olduğu net. 21 yaşında çok daha iyi seviyede olmalıydı. Ya da bu herife dopingi dayayacaz bir sene ceza yiyecek ama zımba gibi dönecek

Neticede evet tabii ki zaman gösterecek tabii ama tablo bana göre net, umarım yanılırım

Kalanı doğru. Bu kadar bonservis verdiğin bir adamı gözün kapalı banko 11'e yazabilmen lazım

Jelert ziyech yollayıp icardi sözleşme dondurup en az 3 oyuncu almak lazım.
Okan hocamız gurbetçi gençleri oynatmıyor kadro zayıfladı.
Torrera yanına bir 8 yada 8 alıp sarayi 10 numaraya atmak lazım
Sağ ve sol bek lazım birde onyekuru tarzı golcü kanat
ikisini kenarda görüyoruz yusuf yok yusuf. 4 yapalım onu hocam.:asd:

Bence de üçlü defans düzeninde devam etmemiz gerekiyor. Son 2 maçta doğrudan skor odaklı insanlar puan kayıplarında direk üçlü defans düzenine suç buluyor da son dönemde gerçekten bu kadar baskın bir hücum performansı izlemedik

Jakobs ve Kaan döndüğü zaman gerçekten savunma tarafında toparlanacağız buna inanıyorum. Zaten Jakobs & Kaan 'ın olmadığı durumda dörtlü defans düzeninde oynasak da sıkıntı yaşarız beklerde kim oynayacak ki?

Transfer konusunda gelince Avrupa Listesine ekleyemeyeceğimiz bir oyuncu transfer edeceğimize inanmıyorum. Bunun için de Sallai 'nin eklendiği durumda 2 daha transfer bekliyorum. Bunun için de Nelsson yerine hem sağ bek hem stoper oynayabilen biri bir de ön tarafta Yunus Mertens ile birlikte kullanabileceğimiz Arias olur veya bir başka profile gidilir öyle 2 transfer ile işi toplarız gibi geliyor
Öncelikle ilk iki paragraf için kutlarım yüzde yüz katılıyorum.

Transfer işi ise öyle değil bence. Sezona çok kötü planlamayla girdiğimiz için mecburen Avrupa listesine yazamayacağımız adamlar almak durumundayız çünkü nicelik açısından ciddi sıkıntılı bir kadromuz var. Birden fazla mevkide oynayabilen cevval adamlar bulabilirsek sorunu az transferle çözebiliriz ama neticede bize stoper alternatifi (özellikle Davinson'un olmadığı senaryolarda atletizm açısından stoper hattını taşıyabilecek biri), iki kanat beke de alternatif, orta sahaya alternatif ve hücuma alternatif isimler gerekiyor

Bakalım ne olacak

Erdem timurun eksikliğini çok hissediyoruz malesef

Erdem timurun eksikliğini çok hissediyoruz malesef, adamlar hakemlerle şampiyon olmaya çalışıyor

Jakobs ve kaan olmadan 3-5-2 oynanmaz diyoruz zaten kaç haftadir.bunlar varken denenebilir ama yine çok riskli lig icin.2 uzun topla iflahını kesiyorlar iste

Fenerliler senelerce şey dediler, kalemize gelen ilk top gol oluyor, bende garipsiyordum ama anlıyorum şimdi, kalene gelen ilk top gol olunca maçları zor bela zorlaya zorlaya kazanmak istiyorsun.İlk top gol olunca mal gibi kalıyorsun işte.
En az sure yenik oynayan takimiz. Son az ve eyup maclarinda yenik duruma dustuk, belki 1 mac daha vardir ilk golu yedigimiz. Abartmasak mi?

@Alper Altun foruma girince 10 ocaga kadar ceza ver abi.cok yüz göz olduk birileri ile,sinirleniyorum yazınca.engelleyemiyorum da admin oldugu icin.normal bi konuşmada bile hakaretle,aşağılayarak konuşulan yerde biraz uzak kalsak daha iyi duruyor.herkes efe,padişah olmuş burda

1733173142022.webp

Jhon Arias Galatasaray’a geliyor mu? | Sinan Yılmaz, Kerem Övet, Berk Göl | Burası Sami Yen

Ahmed kutucu, arda kızıldağ ve eren elmalı yerli alternatifler olarak kadroya alınmalı. Ligde en azından alternatif olabilecek yerli oyuncu var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt