Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.718
- 59.107
- 3.383
jelerti 5 milyona satar mıydınız
cevap açık
geçelim
cevap açık
geçelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satardımjelerti 5 milyona satar mıydınız
cevap açık
geçelim
Genç menç ama kazık olduğu net. 21 yaşında çok daha iyi seviyede olmalıydı. Ya da bu herife dopingi dayayacaz bir sene ceza yiyecek ama zımba gibi dönecekŞemsiye mi değil mi için daha erken sonuçta çok genç bir oyuncu. Jelert'in CV'si bence gelmesi için okeydi ve bu kadar az süre alması hata. Lakin şunu dersen biz ilk 11'e sağ bek aldık oyuncu rotasyona bile sokulmuyor bu durumda ise neden bu oyuncu alındı daha hazır biri alınırdı dersen %100 haklısın.
Belgraddayım renkdasımEmmi bu sene yılbaşını nerede kutluyosun
ikisini kenarda görüyoruz yusuf yok yusuf. 4 yapalım onu hocam.Jelert ziyech yollayıp icardi sözleşme dondurup en az 3 oyuncu almak lazım.
Okan hocamız gurbetçi gençleri oynatmıyor kadro zayıfladı.
Torrera yanına bir 8 yada 8 alıp sarayi 10 numaraya atmak lazım
Sağ ve sol bek lazım birde onyekuru tarzı golcü kanat

Öncelikle ilk iki paragraf için kutlarım yüzde yüz katılıyorum.Bence de üçlü defans düzeninde devam etmemiz gerekiyor. Son 2 maçta doğrudan skor odaklı insanlar puan kayıplarında direk üçlü defans düzenine suç buluyor da son dönemde gerçekten bu kadar baskın bir hücum performansı izlemedik
Jakobs ve Kaan döndüğü zaman gerçekten savunma tarafında toparlanacağız buna inanıyorum. Zaten Jakobs & Kaan 'ın olmadığı durumda dörtlü defans düzeninde oynasak da sıkıntı yaşarız beklerde kim oynayacak ki?
Transfer konusunda gelince Avrupa Listesine ekleyemeyeceğimiz bir oyuncu transfer edeceğimize inanmıyorum. Bunun için de Sallai 'nin eklendiği durumda 2 daha transfer bekliyorum. Bunun için de Nelsson yerine hem sağ bek hem stoper oynayabilen biri bir de ön tarafta Yunus Mertens ile birlikte kullanabileceğimiz Arias olur veya bir başka profile gidilir öyle 2 transfer ile işi toplarız gibi geliyor
En az sure yenik oynayan takimiz. Son az ve eyup maclarinda yenik duruma dustuk, belki 1 mac daha vardir ilk golu yedigimiz. Abartmasak mi?Fenerliler senelerce şey dediler, kalemize gelen ilk top gol oluyor, bende garipsiyordum ama anlıyorum şimdi, kalene gelen ilk top gol olunca maçları zor bela zorlaya zorlaya kazanmak istiyorsun.İlk top gol olunca mal gibi kalıyorsun işte.