GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu kostice sakat dediler, asıl sakatı bize çakmışlar herif her maç oynuyor.Hayatları yalan bu muhabirlerin.

Fenerliler senelerce şey dediler, kalemize gelen ilk top gol oluyor, bende garipsiyordum ama anlıyorum şimdi, kalene gelen ilk top gol olunca maçları zor bela zorlaya zorlaya kazanmak istiyorsun.İlk top gol olunca mal gibi kalıyorsun işte.

Fenerliler senelerce şey dediler, kalemize gelen ilk top gol oluyor, bende garipsiyordum ama anlıyorum şimdi, kalene gelen ilk top gol olunca maçları zor bela zorlaya zorlaya kazanmak istiyorsun.İlk top gol olunca mal gibi kalıyorsun işte.
Kaleci işi sıkıntı iş. Mevcut takımında iyi olan kaleci alsan bile uyumu, lige alışması, defans ile iletişimi sağlaması gibi şeyler belirleyici olacak. O noktada yapacağımız tercihi merak ediyorum.

Kaleci işi sıkıntı iş. Mevcut takımında iyi olan kaleci alsan bile uyumu, lige alışması, defans ile iletişimi sağlaması gibi şeyler belirleyici olacak. O noktada yapacağımız tercihi merak ediyorum.

Bu kadar korkmaya gerek yok, muslera her geleni yiyiyor zaten, gidip eray işcan falan almayacaksak ortalama bir kaleci bile bir performans verir, kalkıp prime muslera bulacak değiliz

Bu kadar korkmaya gerek yok, muslera her geleni yiyiyor zaten, gidip eray işcan falan almayacaksak ortalama bir kaleci bile bir performans verir, kalkıp prime muslera bulacak değiliz
Bahsettiğin Muslera bu sezonki Muslera önceki Muslera'ya yakın bir kaleci bulmamız lazım. Aklıma Leo Franco, Zapata'lar geliyor.

Geçen sene Tff, Mhk Fb'yi şampiyon yapmaya çalışmış yetmemişti. Bu sene Tff+ Mhk'ye medya+ siyaseti de eklediler.

Fener maçının son 20 dakikasını izlemiş biri olarak ve yorumlara bakarak söylüyorum ki biz Fenerbahçe'den daha iyi oynuyoruz. Sadece dün biraz da şanssızdık; futbolcular net pozisyonları değerlendiremediler. Kalecimiz de sağ olsun, iki tane beleş gol yedi. Rakibin 3 puan önündeyiz. Yani biz yolumuza devam ederiz, ama Fenerbahçe kesin takılacaktır.

Tabii burada yönetimin de iş düşmektedir. Yönetim, elinden geleni yaparak MHK üzerinde ve TFF üzerinde baskı kurmalıdır.

Muslera
Aurier Davinson Abdülkerim Jakobs
Sara Torreira Ndombele
Yunus Osimhen Barış​

Dün ikinci yarının başında öne geçtik, santrasında hurra 5 kişi ile önde basmaya gittik, madem takım yorgun önede geçmşiz buna be gerek var.Rakibimiz nerdeyse sıfır önde baskı
ile her maç 2-3 gol atabiliyor.Bu ligde yenmek için önde baskı ile oynanması gereken sadece 2-3 takım var.En azından skorda önde olduğumuz dönemlerde takım olarak topun arkasına durarak daha kontrollü oynayalım.Bu aşırı tempo ve gitgelli oyun yüzünden fazla sakat veriyoıruz.

Kiralık Tierney yahut Chilwell
Kiralık Trippier
Kiralık yahut bonservisiyle ortalama üstü bir stoper (Boscagli ve Rensch yazılmış ikisi de uygundur)
Kiralık Chukwuemeka
Kiralık Ansu Fati
Bonservisiyle Jhon Arias

kafi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt