GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig sanki geçen seneden bile daha kötü bjk dışında.. Anadolu takımları 30 dakikalık baskıyla darmadağın oluyor direk ..Derbiler dışında Puan kaybetmek için büyük eşeklik yapmamız lazım ..Sadece bizim için değil bjk ve fener için de geçerli aynı durum

Salvatore Schillachi ölmüş yav. Rip.

Edit: Şimdilik öldüğüne dair kaynak bulamadım, sözlükte birisi yazmış.

Lig sanki geçen seneden bile daha kötü bjk dışında.. Anadolu takımları 30 dakikalık baskıyla darmadağın oluyor direk ..Derbiler dışında Puan kaybetmek için büyük eşeklik yapmamız lazım ..Sadece bizim için değil bjk ve fener için de geçerli aynı durum
Gecen seneden iyi bence, simdilik yarisa jeke ve basaksehir de katildi

Anadolu takimlarini sayma zaten

Bence iyi oluyor. Resmi ziyaret yapmasalar zaten sürekli back-channel'da öküz gibi lobicilik yapıyolar. Şimdi son kale zart zurt diyemezler en azından diyeceğim ama derler. Biz de suratlarına tükürürüz
Katılıyorum ali lakin bu herif böyle sürekli devletiin üst kademesinin kıçının dibinden ayrılmıyor ne peşinde onu çözemedim, arazi filanmi yada kendini rte ye kabul ettirememe ezikligimi yada devlete yakın olup tffyi baskı altına aldırma cabasimi, bu ayyaş herifin kafa okadar iyi çalışırmi

Takımda ki en büyük fark nelsson davinson farkıdır, nelsson varken oyun kurulmuyor, her topu da Musleraya atıyor, en kötüsü de, takım boyu inanılmaz uzun oluyor

Büyük şikecinin yıldız mevzusu bir yalanı defalarca defalarca tekrar ederek doğru kabul ettirme prensibinden ilerliyor maalesef bizim için kötü ilerliyor ve ben bu durumdan hiç ama hiç memnun değilim. Ülkenin Cumhurbaşkanına bile çakma yıldızlı forma hediye ediliyor ve bir Allahın kulu da bu nedir demiyor.

Devre arası insan yiyen orta saha almak şart cidden.

Şu an elimizde bilenler bilir Essien olsa direkt kopyalanıp ışınlanarak lig garanti UEFA Avrupa Ligi içinde bir numaralı aday oluruz.

torriera ve sara'nın yanına hayvansal bir b2b bulsaymışız, ileride barış-osi-sallai ile ecdad düşmanı bir takım olabilirmişiz.

tek eksik parçaydı tek

1726658419737.png

Mertens 5 maç 2gol 2 asist
BAY 5 maç 4 gol 1 asist
Batshuayi 5 maç 2 gol 2 asist
Kerem A. 3 maç 2 gol 2 asist

Çok güzel skor katkısı alıyoruz bu senaryoda keremin eksikliğini diğerleri tolare edecek gibi duruyor.. Daha osimhen-icardi falan hiç devreye girmedi
ben yunus'un iyi oynamasına rağmen, tabela refleksi düşük bir oyuncu olmasından ötürü, temkinliyim. mertens de yaşından dolayı bu katkıyı ne kadar sürdürebilir, soru işareti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt