Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.540
- 95.531
- 4.978
Yeminle sokacağım tr deki futbol ortamına. Acayip geriyor bu boynuzlu dallama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun gitsin diye icimizde fbye destek verenlere ne diyorsun?Yeminle sokacağım tr deki futbol ortamına. Acayip geriyor bu boynuzlu dallama
Fenerbahçelidursun gitsin diye icimizde fbye destek verenlere ne diyorsun?
İşin komik tarafı bu herifin çevresinde 1 tane akıllı adam yokmu başkanım ortamı germek faydası olmuyor aksine bize zararı oluyor diyecek yada sozmu dinlemiyor alkolik herifYeminle sokacağım tr deki futbol ortamına. Acayip geriyor bu boynuzlu dallama
Bizi kenetleyecek yine mal herifİşin komik tarafı bu herifin çevresinde 1 tane akıllı adam yokmu başkanım ortamı germek faydası olmuyor aksine bize zararı oluyor diyecek yada sozmu dinlemiyor alkolik herif
Ṣikecilerin bu saydiklarinin hepsi kendi yaptiklari duzenbazlik degilmi?
Bu bit itiraf mi yoksa?
İnşallah döner.Sezgin Gelmez, Erden Timur için geri dönüyor falan demiş, var mıdır aslı astarı acaba ??
yokSezgin Gelmez, Erden Timur için geri dönüyor falan demiş, var mıdır aslı astarı acaba ??
Yok sanmıyorum. Dönmesini çok isterim ama dönerse o zaman kendi dediklerini inkar etmiş olur.Sezgin Gelmez, Erden Timur için geri dönüyor falan demiş, var mıdır aslı astarı acaba ??
İnşallah döner.
Yok sanmıyorum. Dönmesini çok isterim ama dönerse o zaman kendi dediklerini inkar etmiş olur.
O herif büyük yalancı yalnız.Sezgin Gelmez, Erden Timur için geri dönüyor falan demiş, var mıdır aslı astarı acaba ??
Kimse söylediklerinin inkar olduğunu düşünmez çünkü herkez doğru olduğunu biliyor bende çok ihtimal vermiyorum ama maça gelmesi bile ılımlı bir adım belkide düşünmek için süre istedi maça davet ettiler bu tarz birşey olabilir diye düşünüyorummYok sanmıyorum. Dönmesini çok isterim ama dönerse o zaman kendi dediklerini inkar etmiş olur.
Erden Timur zaten görevli olmadan önce yada sponsor olmadan önce de maça gelen birisi. Maça gelmesinin ben yönetimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Söylediklerini inkar şöyle o zaman ilk başta neden bıraktın derler? Yada ne değişti de geldin diye sorarlar? Ben o yüzden geleceğini düşünmüyorum. Ben olası seçimde kendisinin başkan adayı olacağını da düşünmüyorum. Tabi umarım çıkar der ki" GS'nin ihtiyacı vardı o yüzden tekrar gövere soyundum." Çok sevinirim şahsen.Kimse söylediklerinin inkar olduğunu düşünmez çünkü herkez doğru olduğunu biliyor bende çok ihtimal vermiyorum ama maça gelmesi bile ılımlı bir adım belkide düşünmek için süre istedi maça davet ettiler bu tarz birşey olabilir diye düşünüyorumm