GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oldu, Türkiye'nin en önemli markalarından birisi olan Galatasaray'ın uğraştığı rakibe bakın.

Kapatalım kulübü rahat edin.

Ṣikecilerin bu saydiklarinin hepsi kendi yaptiklari duzenbazlik degilmi?

Bu bit itiraf mi yoksa?

İrfancan transferi, Mouribho, Neysri, Dzeko gibi transferlerde bizdeki gibi imaj hakları sözleşmeleri olması yani bunu ilk başta yapan onlar. Pasha sponsorluğu, Dilan- Engin Polat'ların sponsorluğu.

Dana başka da vardı ama aradım şimdi. Onun dışında asıl olay Muriqi transferinde sponsorluk bu da bonservis ücretini düşük gösterip vergi kaçırmak değil midir mesela?

Dursun gitmeli ve güclü bir baskan gelmeli

Adamlar istedikleri gibi her suclamayi yapiyorlar

Bugün @Ali Bektaş ile benzer mevzuyu konuşurken acaba neden rte nin dibinde dolanıyor bu ayyaş demistim yalnız mantıklı düşününce rtenin eline yine müthiş fırsat geldi ülkedeki sorunları göz ardı etmek ve kitlelere böyle saçma şeylere yönlendirmek için bu ayyaş herifi piyon gibi kullandığını düşünüyorum artik

Yok sanmıyorum. Dönmesini çok isterim ama dönerse o zaman kendi dediklerini inkar etmiş olur.
Kimse söylediklerinin inkar olduğunu düşünmez çünkü herkez doğru olduğunu biliyor bende çok ihtimal vermiyorum ama maça gelmesi bile ılımlı bir adım belkide düşünmek için süre istedi maça davet ettiler bu tarz birşey olabilir diye düşünüyorumm

Kimse söylediklerinin inkar olduğunu düşünmez çünkü herkez doğru olduğunu biliyor bende çok ihtimal vermiyorum ama maça gelmesi bile ılımlı bir adım belkide düşünmek için süre istedi maça davet ettiler bu tarz birşey olabilir diye düşünüyorumm
Erden Timur zaten görevli olmadan önce yada sponsor olmadan önce de maça gelen birisi. Maça gelmesinin ben yönetimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Söylediklerini inkar şöyle o zaman ilk başta neden bıraktın derler? Yada ne değişti de geldin diye sorarlar? Ben o yüzden geleceğini düşünmüyorum. Ben olası seçimde kendisinin başkan adayı olacağını da düşünmüyorum. Tabi umarım çıkar der ki" GS'nin ihtiyacı vardı o yüzden tekrar gövere soyundum." Çok sevinirim şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt