- 26 Ocak 2021
- 35.811
- 34.424
- 2.233
Palavracinin teki o yavSezgin Gelmez, Erden Timur için geri dönüyor falan demiş, var mıdır aslı astarı acaba ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Palavracinin teki o yavSezgin Gelmez, Erden Timur için geri dönüyor falan demiş, var mıdır aslı astarı acaba ??
Önceden maça geliyordu evet ama maçlara gelmiyordu bu olaylardan sonra ve sponsorlardan biriydi daha önce Galatasaray da.Osimhen transferinde felan da zaten adı geçti destek oldu diye buzlar eridi diye.Simdi önemli olan Erden Timurun gelmesi şunun için gelmiş bunun için gelmiş bu önemli değil önemli olan başımızda olması.Florya projesini Dursun Özbek e yaptirmazlar bu yüzden Erden Timur gelmeli.Erden Timur zaten görevli olmadan önce yada sponsor olmadan önce de maça gelen birisi. Maça gelmesinin ben yönetimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Söylediklerini inkar şöyle o zaman ilk başta neden bıraktın derler? Yada ne değişti de geldin diye sorarlar? Ben o yüzden geleceğini düşünmüyorum. Ben olası seçimde kendisinin başkan adayı olacağını da düşünmüyorum. Tabi umarım çıkar der ki" GS'nin ihtiyacı vardı o yüzden tekrar gövere soyundum." Çok sevinirim şahsen.
Florya projesinin ihalesinin başında Adnan Polat ve onun kurduğu ihale komisyonu var.Önceden maça geliyordu evet ama maçlara gelmiyordu bu olaylardan sonra ve sponsorlardan biriydi daha önce Galatasaray da.Osimhen transferinde felan da zaten adı geçti destek oldu diye buzlar eridi diye.Simdi önemli olan Erden Timurun gelmesi şunun için gelmiş bunun için gelmiş bu önemli değil önemli olan başımızda olması.Florya projesini Dursun Özbek e yaptirmazlar bu yüzden Erden Timur gelmeli.
Onun olması tabi iyi ama başka yönetim de olsa Polat orda olur.Erden Timur gelirse proje işi yakın zaman da herşeyiyle netliğe kavuşur.Florya projesinin ihalesinin başında Adnan Polat ve onun kurduğu ihale komisyonu var.
Florya projesinin ihalesinin başında Adnan Polat ve onun kurduğu ihale komisyonu var.
"papiss cisse, her ne kadar sırtı fenerbahçe kalesine dönük gibi gözükse de göz ucuyla topu takip etmek suretiyle kendisi ve takımı lehine avantaj yaratmıştır."
Adnan Polat Florya projesinde yanlış isim değil bence karakter olarak bozuk biri değil.Ancak ben simdiki yönetime hiç guvenmiyorum.Kümesin bekçiliğine Tilki atamak gibi bişey
GS genel kurulunun işleri.Kümesin bekçiliğine Tilki atamak gibi bişey
Bunların yönetimi ayrı taraftarı ayrı incelenmeli.Taraftarlari da demiyor ki saha dışı işlerle bu yönetim uğraşıyor saha içinde baş edemeyeceklerini düşündükleri için.Bende feneri kerhaneler birliğine şikayet ettim
Bu kadar kerhane mahsülü ve çocuklarını nasıl bulunduruyorsunuz diye
Adnan Polat Florya projesinde yanlış isim değil bence karakter olarak bozuk biri değil.Ancak ben simdiki yönetime hiç guvenmiyorum.
Adnan Polata güvenmemek için bir sebep yok ki daha önce yolsuzlukla ilgili bir olayı olmadı kulüpte.Basari olarak değerlendirmek farklı birşey.bunlara güvenmeyip adnan polata mı güveniorsun
GS genel kurulunun işleri.
Adnan Polata güvenmemek için bir sebep yok ki daha önce yolsuzlukla ilgili bir olayı olmadı kulüpte.Basari olarak değerlendirmek farklı birşey.