GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur zaten görevli olmadan önce yada sponsor olmadan önce de maça gelen birisi. Maça gelmesinin ben yönetimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Söylediklerini inkar şöyle o zaman ilk başta neden bıraktın derler? Yada ne değişti de geldin diye sorarlar? Ben o yüzden geleceğini düşünmüyorum. Ben olası seçimde kendisinin başkan adayı olacağını da düşünmüyorum. Tabi umarım çıkar der ki" GS'nin ihtiyacı vardı o yüzden tekrar gövere soyundum." Çok sevinirim şahsen.
Önceden maça geliyordu evet ama maçlara gelmiyordu bu olaylardan sonra ve sponsorlardan biriydi daha önce Galatasaray da.Osimhen transferinde felan da zaten adı geçti destek oldu diye buzlar eridi diye.Simdi önemli olan Erden Timurun gelmesi şunun için gelmiş bunun için gelmiş bu önemli değil önemli olan başımızda olması.Florya projesini Dursun Özbek e yaptirmazlar bu yüzden Erden Timur gelmeli.

Önceden maça geliyordu evet ama maçlara gelmiyordu bu olaylardan sonra ve sponsorlardan biriydi daha önce Galatasaray da.Osimhen transferinde felan da zaten adı geçti destek oldu diye buzlar eridi diye.Simdi önemli olan Erden Timurun gelmesi şunun için gelmiş bunun için gelmiş bu önemli değil önemli olan başımızda olması.Florya projesini Dursun Özbek e yaptirmazlar bu yüzden Erden Timur gelmeli.
Florya projesinin ihalesinin başında Adnan Polat ve onun kurduğu ihale komisyonu var.

Benim favori fb rezaletim hala bu ya

"papiss cisse, her ne kadar sırtı fenerbahçe kalesine dönük gibi gözükse de göz ucuyla topu takip etmek suretiyle kendisi ve takımı lehine avantaj yaratmıştır."

GXwb9PkXgAAs02Q

Bu haftaki derbide fb kazanalim da nasıl kazanırsak kazanalım mantigiyla çıkacak o yüzden cirkefliklere hazırlıklı olmak lazım.Ayrica sadece iyi oyunla kazanmak felan dusunulmemeli psikolojik olarak oyuncuların bu maçı kazanmak için sağlam mücadele ve sakin kalmaları gerekiyor.Ortami iyi gerecekler sahada güzel futbol felan olmaz.

Bende feneri kerhaneler birliğine şikayet ettim
Bu kadar kerhane mahsülü ve çocuklarını nasıl bulunduruyorsunuz diye
Bunların yönetimi ayrı taraftarı ayrı incelenmeli.Taraftarlari da demiyor ki saha dışı işlerle bu yönetim uğraşıyor saha içinde baş edemeyeceklerini düşündükleri için.

Günlerdir devlet makamlarını ziyaret et sonra bizi şikayet et. Bu işin altında fena pislik var benden demesi.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt