GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1ba19e3e6607ae32e46ec67dfc57baf4.jpg

Maç başı 2 gol yiyen kaleci istek muslerayla sözleşme imzalarız.

30 yaşındaki kalasoniklere ihtiyaç yok

Ederson yada Ederson tarzında bir kalecimiz olması lazım. Kafası kırık olması gerek biraz ve ayaklarıma iyi hakim olması gerek.

Gerçekler son gün listeye yazamayacagimiz bir herif 😀 4 saglam adam lazim kafadan ama yapabileceklermi bakalim
Artık laf değil icraat istiyorum hele ki Avrupa'da iyi işler düşünülüyorsa kafadan 6 adam almaları lazım Sallai + 2 tanesi Avrupa'ya yazılır kalan +3 Avrupa dönüşü rotasyon oyuncusu olur.

Sağ bek
Stoper(Yerli stoper)
Stoper(Yabancı stoper)
Orta saha
Arias
Ahmet Kutucu

Artık laf değil icraat istiyorum hele ki Avrupa'da iyi işler düşünülüyorsa kafadan 6 adam almaları lazım Sallai + 2 tanesi Avrupa'ya yazılır kalan +3 Avrupa dönüşü rotasyon oyuncusu olur.

Sağ bek
Stoper(Yerli stoper)
Stoper(Yabancı stoper)
Orta saha
Arias
Ahmet Kutucu
3 ayda takimi eksik birakanlarin 3 haftada nokta atisi isler yapabileceklerini sanmiyorum ins yaniltirlar ama beklentim yok acikcasi.ihtiyaclar acisindan ise yerli stoper aklima gelmedi.Jayden iti gibi hem bek hem stoper oynayacabilecek birini bulabilsek cok rahatlatirdi bizi.Sizin listenize ek birde uçak bir kanat forvette hic fena olmazdi bence.

3 ayda takimi eksik birakanlarin 3 haftada nokta atisi isler yapabileceklerini sanmiyorum ins yaniltirlar ama beklentim yok acikcasi.ihtiyaclar acisindan ise yerli stoper aklima gelmedi.Jayden iti gibi hem bek hem stoper oynayacabilecek birini bulabilsek cok rahatlatirdi bizi.Sizin listenize ek birde uçak bir kanat forvette hic fena olmazdi bence.
Doue hiyari hem sagbek hem stoper olurdu gibi kotu kacirdik

Taha altıkardeş'i almak lazım ocak ayında göztepe'den. Hem yerli rotasyonuna bir adam ekleriz hemde göztepe'de üçlü oynuyor bizim takıma alışma süreci olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt