- 6 Eylül 2014
- 93.884
- 64.692
- 4.608
Başkan gör başkanAdam Naci!
Nasıl Özgün olsun!
Öyle bi günde mi olunuyo?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan gör başkanAdam Naci!
Nasıl Özgün olsun!
Öyle bi günde mi olunuyo?!
Milanlı Dida
Menajer haberi gibi duruyor.
Çıkar verKalecide ucuza kaçmayalım. Gerekirse 15-20 milyon civarı verip çok iyi kaleci bulmamız lazım.
Yeni kalecimizin Uğurcan Çakır olacağı bilgisine ulaştım
Gerçekler son gün listeye yazamayacagimiz bir herif13 Ocak 2025'de transfer açılıyor, 14 Ocakta 3 tane oyuncu Ocak sonuna doğruda 2 tane daha toplamda 5 transfer görmek istiyorum.
Artık laf değil icraat istiyorum hele ki Avrupa'da iyi işler düşünülüyorsa kafadan 6 adam almaları lazım Sallai + 2 tanesi Avrupa'ya yazılır kalan +3 Avrupa dönüşü rotasyon oyuncusu olur.Gerçekler son gün listeye yazamayacagimiz bir herif4 saglam adam lazim kafadan ama yapabileceklermi bakalim
Yeni kalecimizin Uğurcan Çakır olacağı bilgisine ulaştım
Adini hemen ahmet çakir olarak revize edelim ozamanYeni kalecimizin Uğurcan Çakır olacağı bilgisine ulaştım
3 ayda takimi eksik birakanlarin 3 haftada nokta atisi isler yapabileceklerini sanmiyorum ins yaniltirlar ama beklentim yok acikcasi.ihtiyaclar acisindan ise yerli stoper aklima gelmedi.Jayden iti gibi hem bek hem stoper oynayacabilecek birini bulabilsek cok rahatlatirdi bizi.Sizin listenize ek birde uçak bir kanat forvette hic fena olmazdi bence.Artık laf değil icraat istiyorum hele ki Avrupa'da iyi işler düşünülüyorsa kafadan 6 adam almaları lazım Sallai + 2 tanesi Avrupa'ya yazılır kalan +3 Avrupa dönüşü rotasyon oyuncusu olur.
Sağ bek
Stoper(Yerli stoper)
Stoper(Yabancı stoper)
Orta saha
Arias
Ahmet Kutucu
Doue hiyari hem sagbek hem stoper olurdu gibi kotu kacirdik3 ayda takimi eksik birakanlarin 3 haftada nokta atisi isler yapabileceklerini sanmiyorum ins yaniltirlar ama beklentim yok acikcasi.ihtiyaclar acisindan ise yerli stoper aklima gelmedi.Jayden iti gibi hem bek hem stoper oynayacabilecek birini bulabilsek cok rahatlatirdi bizi.Sizin listenize ek birde uçak bir kanat forvette hic fena olmazdi bence.
Başkan gör başkan