Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir durumda net Dybala derim lakin biz gidelim Raspadori'yi alalım yetenek olarak daha düşük kalibre belki ama bize profil olarak daha uygun.Peki dybala ve talisca arasında ehven-i şer bir seçim yapılırsa kimi tercih edersiniz. Biri müzmin sakat diğeri yatışçı
Onda da hep sakatlık durumu var. En nefret ettiğim oyuncu türü, maaşını veriyorsun piyasada yokBöyle bir durumda net Dybala derim.
Roma'da son 2 sezonda oynadığı maç sayısı 38-39 aslında yani o kadar da sıkıntı değil ama ben Dybala maliyetine o yaşta bir isme girmem.Onda da hep sakatlık durumu var. En nefret ettiğim oyuncu türü, maaşını veriyorsun piyasada yok
Dybala'nın zaten performansı çok iyi değil mi? Geçen sene çok iyiydi bu sene zaten Roma'da hiç kimsenin oyunu iyi değil. Dybala'da hücumda istediğimizi verir ama bizim prese ne kadar uyacak yada bizim ligde mesela dayanır mı? Asıl sorun burada yoksa zaten kötü oynayan bir oyuncu değil diye hatırlıyorum. Sorun tarzı. Ziyech gibi biri de değil yani performans olarak.Okan hoca onay veriyorsa, florya suyu falan filan bir şekilde belki kendine gelir diye ümit ederiz en azından. Kafada futbolu bitirmemişse eğer ziyech gibi
Romayı takip etmediğim için bilmiyorum ama namı sürekli sakatlık yaşıyor diye kalmış durumda. Yoksa kafa yapısı olarak arjan bir topçu zaten ziyech gibi olamaz çünkü ziyech'in sorunu mentalDybala'nın zaten performansı çok iyi değil mi? Geçen sene çok iyiydi bu sene zaten Roma'da hiç kimsenin oyunu iyi değil. Dybala'da hücumda istediğimizi verir ama bizim prese ne kadar uyacak yada bizim ligde mesela dayanır mı? Asıl sorun burada yoksa zaten kötü oynayan bir oyuncu değil diye hatırlıyorum. Sorun tarzı. Ziyech gibi biri de değil yani performans olarak.
ne orta yapıyor ibine yane dybalası kardeşim
muhammed chamı alın
Bize gelince kozalaka dönüşüyor anadolu topçuları geneldene dybalası kardeşim
muhammed chamı alın