GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca onay veriyorsa, florya suyu falan filan bir şekilde belki kendine gelir diye ümit ederiz en azından. Kafada futbolu bitirmemişse eğer ziyech gibi

Okan hoca onay veriyorsa, florya suyu falan filan bir şekilde belki kendine gelir diye ümit ederiz en azından. Kafada futbolu bitirmemişse eğer ziyech gibi
Dybala'nın zaten performansı çok iyi değil mi? Geçen sene çok iyiydi bu sene zaten Roma'da hiç kimsenin oyunu iyi değil. Dybala'da hücumda istediğimizi verir ama bizim prese ne kadar uyacak yada bizim ligde mesela dayanır mı? Asıl sorun burada yoksa zaten kötü oynayan bir oyuncu değil diye hatırlıyorum. Sorun tarzı. Ziyech gibi biri de değil yani performans olarak.

Dybala'nın zaten performansı çok iyi değil mi? Geçen sene çok iyiydi bu sene zaten Roma'da hiç kimsenin oyunu iyi değil. Dybala'da hücumda istediğimizi verir ama bizim prese ne kadar uyacak yada bizim ligde mesela dayanır mı? Asıl sorun burada yoksa zaten kötü oynayan bir oyuncu değil diye hatırlıyorum. Sorun tarzı. Ziyech gibi biri de değil yani performans olarak.
Romayı takip etmediğim için bilmiyorum ama namı sürekli sakatlık yaşıyor diye kalmış durumda. Yoksa kafa yapısı olarak arjan bir topçu zaten ziyech gibi olamaz çünkü ziyech'in sorunu mental

Ulan takımda orta saha yok daybala pesindeler müzmin. Sakatlığı var birde

Dün torreira kosamadi. Depar atamadı adam yoruldu artık. Kaliteli adamı oraya alin

Brugge'den Onyedika transferi Dybala transferinden daha mantikli.

Hem orta saha oynar, biraz Torreira nefes alir hem gerektiginde Davinson'un yaninda stoperde oynatabilirsin. Yani Sallai, Berkan falan defansta oynayabiliyorsa Onyedika her turlu oynar.

Ilk giren suanda Kerem Demirbay orta saha oyuncusu olarak, konunun vahimligini teknik heyet gormuyor mu acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt