GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dybala falan şuan bize gerekli değil. Allah aşkına oynatacak bek bulamıyoruz abi.

Sol bek yedeği yok sol bek alternatifleyebilen bi sağ bek alıp sayısal olarak orda kesin bi rahatlamalıyız. Hücum hattına transfer olucaksa hızlı topla gidebilen bi kanat oyuncusu şart. Orta saha merkeze bencede birilerini zorlamalıyız. Bilemiyorum ama kadronun rahat şartlara gelmesi çok zor

Bana kalsa sağ bek,sol bek,orta saha,kanat,forvet olmak üzere en az 5 transfer lazım.

Yazın çok dil döktük para vereceksek sağlam adam alalım diye 9 milyon Jelert bayıldılar yine sağ bek istiyoruz uyuz oluyorum işte buna

Zamanında ağabeyimiz canımız ciğerimiz Icardi'nin Inter'den koparıldığı süreçte evvela kaptanlığı alınırken ona karşı bir BALKAN ÖRGÜTLENMESİ vardı Inter içinde, başını Samir Handanovic çekiyodu. Bunların elebaşlığını da Perisic, Brozovic, Skriniar falan yapıyodu. Sürecin sonunda Inter topçularının neredeyse tümü Icardi'ye düşman olmuştu

Süreci başlatan Inter ile Wanda Nara arasındaki maaş pazarlığıydı. Icardi çok kötü durumda olan Inter'de kalmaya razı olmuştu ciddi ilgilenen takımlar olmasına rağmen, ama çok fazla maaş istiyodu. Inter de vermiyordu. O süreçte Wanda Nara bir televizyon programında Inter'de Icardi dışındaki topçuların boktan olduğunu, Icardi'nin takımı sırtladığını dolayısıyla hepsinden çok daha fazla maaş almayı hak ettiğini vs. söylemiş, Icardi de bunu sessiz kalarak doğrulamıştı -- tüm süreci başlatan da bu olay olmuştu

Sonrasında her ne kadar bu oyuncular Icardi ile bir problemimiz yok falan dese de bence birbirlerini sevmiyorlardır. Biraz araştırırsanız o dönemden (2018-19 sezonu) detaylı haberler bulabilirsiniz, ben karşıma çıkan ikisini atayım:

Özetle eğer Icardi ağabey olur vermiyorsa Skriniar'dan uzak duralım derim. Aksi takdirde sağ stoperde yüzümüzü epey güldürür kendisi, her ne kadar ciddi düşüşte olsa da

Bu arada hücuma transfer iyi hoş ama sadece hem Ziyech hem Yusuf giderse mantıklı. Aksi takdirde bence en kuvvetli yerimiz hücum

ACİL kanat bek ve stoper lazım. Bence hatta iki kanat bek lazım ama Jelert herhalde kalacak o yüzden bir tane ile yetineceğiz. Stoper zaten lazımoğlu lazım şöyle net bir adam alsınlar da direkt 11'e atalım kaliteyi yukarı çeksin

Kanat bek ve stoper kanayan yaraları kapatıldıktan sonra hücumdan önce orta sahaya alternatif isterim ben. Oyun tempomuzu düşürmeyecek biri lazım orta sahaya, Sara ve Torreira bu yükü daha ne kadar çekecek? Ancak ondan sonra hücum alternatifi de düşünülmeli ama evet hücum alternatifi de lazım orası doğru -- Mertens ikinci devre yaşı itibariyle düşecektir onun ikamesi iyi olur o açıdan Dybala transferi doğru olur

5-6 transfer falan beklemeyin cunku gercekci degil.

Suan ekibimizde 14 yabanci var yani kontenjan dolu. Nelsson, Ziyech ve Yusuf gitti diyelim, en fazla 3 yabanci alinabilir. Zaten sayisal olarak dogru profilde ve dogru pozisyonlara oyuncu alirsak daha fazlasina da gerek yok. Yaz doneminde degiliz sonucta sezon ortasinda buyuk capli transfer operasyonu mantikli degil.

Suan ekibimizde 14 yabanci var yani kontenjan dolu. Nelsson, Ziyech ve Yusuf gitti diyelim, en fazla 3 yabanci alinabilir. Zaten sayisal olarak dogru profilde ve dogru pozisyonlara oyuncu alirsak daha fazlasina da gerek yok. Yaz doneminde degiliz sonucta sezon ortasinda buyuk capli transfer operasyonu mantikli degil.

İcardi askıya alınır 4 hak doğar. Ki bencede olmalı duygusal olmaya gerek yok oynayamayacak sonuçta

Jelert için bence zararın neresinden dönersek kar. 4-5 milyon ne dek getirdik satalım sonraki pay şu bu falan. Hem kontejan dolduruyor fayda alamıyoruz hemde 9 milyon kötü gitti

Max Aarons geleceğine Lamptey falan gelsin. Ya da Kayode kötü herif mi.

Ben de maksimum 2-3 transfer bekliyorum. 2 yabancı 1 yerli olur en fazla. En az 5 diyenler etkileşim peşinde koşan transfer dönemi şarlatanları

Avrupa’da zaten maksimum 3 değişiklik hakkın var. Sallai+2 yazabileceğiz. Hadi 5 transfer yaptın kimleri yazacaksın oraya veya ziyech, Yusuf, nelsson falan gönderip yerlerine oyuncu aldın. Tribüne hangi yabancı oyuncu(ları) gönderebileceksin ?

Yerli oyuncu denklemi o kadar önemli ki..

Ben de maksimum 2-3 transfer bekliyorum. 2 yabancı 1 yerli olur en fazla. En az 5 diyenler etkileşim peşinde koşan transfer dönemi şarlatanları

Avrupa’da zaten maksimum 3 değişiklik hakkın var. Sallai+2 yazabileceğiz. Hadi 5 transfer yaptın kimleri yazacaksın oraya veya ziyech, Yusuf, nelsson falan gönderip yerlerine oyuncu aldın. Tribüne hangi yabancı oyuncu(ları) gönderebileceksin ?

Yerli oyuncu denklemi o kadar önemli ki..
Şimdi yukarıda 5 diyen bendim şimdi burda sen şarlatanı bana mı diyosun ?

Avrupadaki 3 değişiklik kural hakkı yeni tanınmadı eskiden beri devam eden sistem. Yazın transferde saçmalamayıp tek sol bekle 100 maça çıkma fantazini düşünmeyen,Jelertin olmayacağını bile bile 9 milyon gömen yönetim düşünsün 3 hakkı.

Bu sene şampiyonluk hem psikolojik olarak hemde maddiyat olarak çok önemli. Seneye direk CL liginde oluyosun ayrıca türkiyedeki rakiplerinin zaten psikolojisi bozuk tam darbe indirmiş olucaksın

Şimdi yukarıda 5 diyen bendim şimdi burda sen şarlatanı bana mı diyosun ?

Avrupadaki 3 değişiklik kural hakkı yeni tanınmadı eskiden beri devam eden sistem. Yazın transferde saçmalamayıp tek sol bekle 100 maça çıkma fantazini düşünmeyen,Jelertin olmayacağını bile bile 9 milyon gömen yönetim düşünsün 3 hakkı.

Bu sene şampiyonluk hem psikolojik olarak hemde maddiyat olarak çok önemli. Seneye direk CL liginde oluyosun ayrıca türkiyedeki rakiplerinin zaten psikolojisi bozuk tam darbe indirmiş olucaksın
Dostum senin ne gibi etkileşim sevdan olabilir burada ? Twitter’da ki mavi tikli trollere ve sözde gs muhabirlerine diyorum

Uzun analizler sonrası bize lazım oyuncuları buldum 🤣🤣🤣
Bunlar dışında lüks harcamaya gerek yok

Uğurcan as kaleci
Batista Mendy yedek orta saha
Eren Elmalı yedek sol bek
Jhon Arias
Max Aarons kiralık sağ bek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt