GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------Muslera---------------
----Davinson----Skriniar-----Apo---
Barış----------Torreira----------Jakobs
-------Sara--------------Pogba---------
----------------Dybala------------------
---------------Osimhen------------------

Bu kadroyu Okan bile durduramaz

Bu ülkeye fazlayız resmen hak etmiyorlar bizi izlemeyi, SAÇ, Önder Özen’i açıp bir dinleyim dedim maç kalitesini bokluyorlar. Ulan düdük senin ligin seviyesi ne, bokunu yediğiniz Mou’nun oynattığı rezil futbola dil uzatmaya yüreğiniz yetmiyor ama. Yayınlayan yabancı kanallar ve spikerleri orgazm oldu şu maç esnasında. İlk yarı Messi asisti ve golü var, ikinci yarı rabona ortası ve uzatmada galibiyet golü. Hakemler ne kadar uğraşsada heyecan dolu maç izlettik, bunlar hak etmiyor bizi. Futbol her alanda yerlerde, kaliteli yorumcu sayısı 1 eli geçmiyor.

Bu ülkeye fazlayız resmen hak etmiyorlar bizi izlemeyi, SAÇ, Önder Özen’i açıp bir dinleyim dedim maç kalitesini bokluyorlar. Ulan düdük senin ligin seviyesi ne, bokunu yediğiniz Mou’nun oynattığı rezil futbola dil uzatmaya yüreğiniz yetmiyor ama. Yayınlayan yabancı kanallar ve spikerleri orgazm oldu şu maç esnasında. İlk yarı Messi asisti ve golü var, ikinci yarı rabona ortası ve uzatmada galibiyet golü. Hakemler ne kadar uğraşsada heyecan dolu maç izlettik, bunlar hak etmiyor bizi. Futbol her alanda yerlerde, kaliteli yorumcu sayısı 1 eli geçmiyor.

SAC'i izlemeyin izlettirmeyin.

SAÇ izliyorsan hiç bir söyleminden şikayet etme hakkın yoktur.

Gizli mesaj içerir

15812a88-ba2d-401d-97bd-ee695accc47f.jpeg

Doğru şartlara DYBALA gibi bir oyuncuyu kim istemez

Ben söyleyeyim sadece adamı izlememiş olanlar istemez

Mertens veliahtı olabilecek bir oyuncu. Yalnız doğru şartlar kısmı çok mühim

Arias yerine Birmancevic veya Achouri alınsa daha uygun ve performansını az buçuk kestirebileceğimiz profiller olmaz mı yav Okan hoca sever de kendisine karşı oynayan adamları, bu Achouri potansiyel bence evet istatistik vasat ama o takım ve beklenti farklı bizde farklı rolle farklı bir yere evrilebilir Tunus'lu olması dışında bir sıkıntısı yok gibi.

Dybala da doğru şartlarda filan gelmez bence mevcut maaşı 12 milyon en iyimser senaryoda 10'a geldi diyelim hadi yine iyimseriz 5'i sponsor verdi bence hala çok çünkü bu adamın sakatlık profili sıkıntı bence girilmemesi gereken bir kumar ve Mertens aidiyeti beklersek çok büyük yanılırız gibi geliyor.

---------------Muslera---------------
----Davinson----Skriniar-----Apo---
Barış----------Torreira----------Jakobs
-------Sara--------------Pogba---------
----------------Dybala------------------
---------------Osimhen------------------

Bu kadroyu Okan bile durduramaz
oğlum bunu benim attığım posttan önce mi yazdın :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt