- 1 Mayıs 2018
- 57.849
- 48.627
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanımadığım biri
Bu ülkeye fazlayız resmen hak etmiyorlar bizi izlemeyi, SAÇ, Önder Özen’i açıp bir dinleyim dedim maç kalitesini bokluyorlar. Ulan düdük senin ligin seviyesi ne, bokunu yediğiniz Mou’nun oynattığı rezil futbola dil uzatmaya yüreğiniz yetmiyor ama. Yayınlayan yabancı kanallar ve spikerleri orgazm oldu şu maç esnasında. İlk yarı Messi asisti ve golü var, ikinci yarı rabona ortası ve uzatmada galibiyet golü. Hakemler ne kadar uğraşsada heyecan dolu maç izlettik, bunlar hak etmiyor bizi. Futbol her alanda yerlerde, kaliteli yorumcu sayısı 1 eli geçmiyor.
SAÇ izliyorsan hiç bir söyleminden şikayet etme hakkın yoktur.Bu ülkeye fazlayız resmen hak etmiyorlar bizi izlemeyi, SAÇ, Önder Özen’i açıp bir dinleyim dedim maç kalitesini bokluyorlar. Ulan düdük senin ligin seviyesi ne, bokunu yediğiniz Mou’nun oynattığı rezil futbola dil uzatmaya yüreğiniz yetmiyor ama. Yayınlayan yabancı kanallar ve spikerleri orgazm oldu şu maç esnasında. İlk yarı Messi asisti ve golü var, ikinci yarı rabona ortası ve uzatmada galibiyet golü. Hakemler ne kadar uğraşsada heyecan dolu maç izlettik, bunlar hak etmiyor bizi. Futbol her alanda yerlerde, kaliteli yorumcu sayısı 1 eli geçmiyor.
Yoldaymisgrizzman gelecek mi?
Tam olarak nereye?grizzman gelecek mi?
İnandım gittiYoldaymis
Doğru şartlara DYBALA gibi bir oyuncuyu kim istemez
Ben söyleyeyim sadece adamı izlememiş olanlar istemez
Mertens veliahtı olabilecek bir oyuncu. Yalnız doğru şartlar kısmı çok mühim
oğlum bunu benim attığım posttan önce mi yazdın---------------Muslera---------------
----Davinson----Skriniar-----Apo---
Barış----------Torreira----------Jakobs
-------Sara--------------Pogba---------
----------------Dybala------------------
---------------Osimhen------------------
Bu kadroyu Okan bile durduramaz