GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardi PSG'ye gitti yoksa bu işin altında Osimhen zu PSG, Skriniar indirimli kiralık zu GS + bir kiralık forvet Mikautadze/Orban falan olmasın haaa

Bu transfer dönemi de karavana geçerse ben

1734571817070.webp

Takım leğen gibi gelen giden 3 atıyor

Son dört maçta 9 gol yemiş atan takımlar da Eyüp, Sivas, Malmö, TS falan

Avrupa hedefi diyor herkes iyi güzel ama ilk 24'te senden çok gol yiyen yok

Takım her maç gol olup yağıyor öte yandan bir şekilde ilerliyoruz

Ama çıkan isimler Rashford, Dybala, Orban, Mikautadze sanki acil lazım olan o gibi

Ha bi tek Skriniar ismi var işte anlaşıldı bitti eli kulağında ama Nelsson giderse

Gönderin abi. Biz bu filmi izledik. Nelsson gider mi giderse ne zaman gider. Dönem sonuna kadar 7 maç var 20 gol daha mı yemeyi planlıyoruz.

Çok gol yemeyi normal bulmasam da Bayern ŞL'nin en çok gol yiyen takımı olarak ŞL'yi kazanırken, aynı sene Bundesliga'yı ligin en çok gol yiyen takımlarından biri olarak kazandı. Hatta ligin ortasında ligin 12. mi 15. mi ne sıradaki takımıyla aynı sayıda gol yemişti.

Mikautadze.. Bu sene bu transfer için her şeyi verirdim. Tam bizim oyunun topçusu. dybala talisca falan hikaye şu adamı alın gelin. 20 sıkın alın.

Çok şükür yorumlar şaşırtmıyor.

Gerçek şu ki;

Abdülkerim’in en zirve hali = Skrnier’in 2 gün uyumadan sahaya çıktığı ve bir bacağının sakat olduğu hali

- Galatasaray, Dybala'ya 10 milyon Euro’luk yıllık maaş önerdi ancak bonservis konusunda aşırı harcama yapmak istemiyor.
- Şu an yalnızca Galatasaray'ın teklifi var.
- Dybala henüz bir karar vermedi.
(Corriere dello Sport)

6 aylığına 15 milyon Euro’ya Miami’den Messi ve Busquets kiralık gelecek paket halinde deseler

Kabul mü?

Edit: Yazarken heyecanlandım

Bu dybala işi Abdullah kacukcu'nun pr transferi gibi geliyor bana. Bu transferle kendi ismini duyurup sempati toplama kafasında yapıyor bunu. Umarim bu kazık girmez kulübe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt