GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mikautedze euroda çok iyiydi

kulüp takımında da iyi mi bu herif

Abi bonservis verelim maaş vermeyelim. 10m maaş verip Dybala almak nedir ya. Şıkrinyar a da çok sıcak bakmıyorum. Güncel formunu bilmiyorum tabiki ama süresi çok az. Daha gelecek vaat eden dinamik bir stoper gerekli bence illa 19 yaşında olmasına gerek yok 25 26 yaşlarında Marcao tipi bi stoper gayet iyi olur. Kalitesine bişey dediğimiz yok ama bence soru işareti çünkü oynamıyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyuncular hakkında yorum yapmayacağım

ama bonservis vermeyelim diye 2023 yazında yaptığımız ve hocanın saha içi yetenekleri olmasa içinden çıkamayacağımız korkunç hataları yapmayalım yeter

Bonservis ödeme fobisini aşmalıyız tabi gidip boş beleş adamlara bayılmıcaksın paraları. Hangi oyuncudan hayır gelmiş bonservis vermediğin bir elin parmağını geçmez. Düşük maaşlı olsun 8-10 bonservis ver daha karlı anlaşma. Hem çıkmak istediğinde kolay da çıkabilirsin. Yeter abi şu kafadan çıkın artık yönetim, takımda yeterince veteran var şuanda çöpe atmayın paraları bu maaş bütçeleri çok fazla. Lan 500 600 e oynayan adamlar 1.5 tan açıyor kapıyı. Bu düzen değişmeli.

tsnin golü meşru artık gözümde

25 sene sonra dengelenmiş iş :asd:
Bunu kalkıp şimdi gündeme getirmeleri saçmalık canım. Zaten amaç başka burada. Namussuz herifler işte bunlar böyle 4 yıl şampiyon oldu falan yazmışlar. Uefa Kupası'nı, Süper Kupa'yı da böyle mi aldık diye sorsan cevap veremeyecekler.

O dönemde daha kundakta olan bebeklerin bile algısını değiştirmek için 25 yıllık tarihi değiştirmeye çalışıyor onun bunun çocukları.

Bu dybala işi Abdullah kacukcu'nun pr transferi gibi geliyor bana. Bu transferle kendi ismini duyurup sempati toplama kafasında yapıyor bunu. Umarim bu kazık girmez kulübe.

Adamın derdi pr mi bilemem ama , göreve geldiğinden beri hep transferin içersinde yer alıyor. Oshimhen transferinde de vardı diye hatırlıyorum. Galatasarayi herşeyin önüne koyan biri ise, bu tarz adamları yipratmamak lazım.

1734595467964.webp

Mikautadzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

@Murat Durmaz
Mertens'in yerine Dybala veya Talisca yerine Mikautadze'nin alınması güzel olur :D
akiyor bugun haberler. ozellikle asya geneli yetenekleri babinda .

keske olsa .
kvarat donemi ^mesajlarindan @Murat Durmaz hatirlarsin . :hat:

saygi ve selamlar .
Hatırladım Suat abi cansın..
Bu arada net fikrim, @Murat Durmaz da bana katilacaktir;

Dybala gelecegine Mikataudze alinsin.
Dybala'nın sürekli sakatlanmasını geçtim 1 de tripli 1 futbolcu.Mikautadze'nin bonservisi fazla gibi gözükebilir ama Dybala'da imza parası olarak az almaz..

Eren Elmalı ne yav gözünüzü seveyim. Yok mu altyapıda bi sol bek anasını satayım Eren kadar oynar yav. Lan hiçbir esprisi yok o çocuğun dümdüz bir oyuncu.

Mikotadze çok iyi olur yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt